Gratis Aanmelden

Afspraakje met eenzame dame

Ik_ikandU (41)

Onderdanig sletje zoekt een meester om zich volledig aan te Dominant, sm

Maak contact met haar
  1. Naam: Ik_ikandU
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Tongeren
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met eenzame dame Ik_ikandU van 41 uit Tongeren, Limburg-be
RedPearls (32)
★★★★★
Neuk je mij diep en hard! Ik wil een man die mijn in allerlei standjes, hard en diep neukt. Trek mijn maar lekker aan mijn harde tepels. Ruk maar aan mijn haren, en bijt mij maar zacht. Geef mij ook maar billenkoek, laat je handafdrukken op mijn billen achter!
Neuken met geile dame
Noe_elle (40)
★★★★★
Niet te moeilijk! Hoi, ik weet even niet wat ik hier moet neerzetten. Als ik echt eerlijk ben, zit ik hier al een half uur te bedenken wat ik kan plaatsen. Ik ben gewoon simpelweg opzoek naar een man, waar ik mee kan daten. Niks meer en niks minder..
Neuken met geile dame
Bubbles1989 (29)
★★★★★
Bondage? Ik wil genieten samen met een man. Maar wel een man die ook wat meer wilt dan gewone seks, ik wil meer dan dat. Ik wil een man die samen met mij ook zijn wensen laat uit komen, vertel jij mij die dan eerst?
Sex met sexy dame
YvonAnoniem (25)
★★★★☆
Je houd van echte spanning!! Je houd van spanning? en dan bedoel ik ook echt spanning zo in de vorm van vast gebonden zijn? je zelf helemaal over moeten geven aan een ander!!
Afspreken met rijpe moeder
NippelTwist (47)
★★★★☆
Zet jij mijn klemmen? Hallo kerels, sinds kort ben ik een beetje in de instrumenten gedoken en ben er wel achter gekomen dat ik het heel geil vind om deze bij mijn sex toe te passen. Het lekkerste zijn de tepelklemmen natuurlijk maar ook andere instrumenten wil ik graag gaan proberen. Wie heeft hier al mee gewerkt en wil mij van alles laten zien? Ik zorg gewoon dat ik je helemaal verwen. Stuur mij maar een bericht als je het wel ziet zitten.
Daten met lieve gilf
Lieveselina (38)
★★★★☆
Pijpslet wil stijve pik in mond Lekkere pijpslet wil heerlijke stijve pik om in haar mondje te nemen. Kan garanderen dat jij klaarkomt zoals je nog nooit klaar bent gekomen. Ik geniet extreem van een pik in mijn mond. Neuken uiteraard ook, maar wil er eerst lekker lang aan likken! ;)
Afspreken met eenzame dame
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Elle-Noor
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, is er iemand die mijn keuken kan betegelen? Het is een kleine keuken. Ik heb alleen geld voor tegels, maar het werk betaal ik met mijn lichaam.
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates