Gratis Aanmelden

Daten met geile dame

lolaXL (40)

Hoe hang jij erbij? Whats in the name, he.. heren niet gelijk zo minderwaardig over jezelfs denken hoor, geloof me na mijn laatste lover is bijna alles XL.

Maak contact met haar
  1. Naam: lolaXL
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Creil
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met geile dame lolaXL van 40 uit Creil, Flevoland
babyanna (38)
★★★★☆
Ik zoek een man voor de seks, geile hete seks. Ik zoek een man voor maar een ding. Geen vastigheid, geen gedoe, geen trammelant door jaloezie. Want dat heb ik meer dan genoeg gehad. Ik wil genieten samen met jou. Heerlijke seks hebben, experimenteren, oei ik heb er nu al zin in.
Neuken met wulpse dame
Adele-pretty8 (28)
★★★★★
Geile dame wil kinky sex Hou jij van kinky en niet alles volgens het boekje doen? Laten we eens flink van bil gaan en kijken of er een basis is om een geile sexrelatie met veel opwinding aan te gaan ;)
Dating met mooie dame
N03lle4 (36)
★★★★☆
Liefdevolle hardwerkende vrouw zoekt geluk met een man. Ik hoop op korte termijn een man te leren kennen die ik zo graag mag dat ik met hem aan de praat ga. We kunnen allerlei dingen doen met elkaar, natuurlijk hoop ik op de eerste plaats dat ik een goede discussie-partner vindt. En als het al opgemerkt was; Ik ben niet van hier.
Afspraakje met hete dame
Hnnkke (46)
★★★★☆
Opzoek naar een seks vriend voor 2 keer per week gemiddeld. Mijn streepje zal jou precies wijzen waar jij moet zijn! Mijn grotje is wel toe aan wat mannelijk gezelschap! Waarom Ik hier opzoek ben is omdat ik na mijn scheiding geen seks meer heb gehad maar daar wel erg aan toe ben zoals ik al schreef. Wat extremere dingen mogen best mits er respect is! Als eerste zoek ik een seks vriend. Iemand die regelmatig zin heeft dan praat ik over zo 2 keer per week als dat in onze schema's past. Mijn voorkeur gaat uit naar seks zonder condoom. Ik heb mij al laten testen en ben helemaal schoon verklaard. Wat ik van jou verwacht is een uitdagende spannende man. Iemand die houd van afwisseling en weet hoe hij een vrouw tot een hoogte punt moet laten komen op meerdere manieren.
Neuken met wulpse gilf
Cayenne87 (30)
★★★★★
Kan jij knopen leggen? Bind me vast, hijs me op.. alles wat met SM te maken heeft vind ik leuk. Ook geblinddoekt mag je alles doen. Als het maar niet te ruig is, want bloed daar hou ik zeker niet van.
Neuken met single dame
Sharina80 (37)
★★★★☆
Een tikje strenge man die van volle vrouwen houdt. Ik heb wel wat langere relaties achter de rug en heb ook twee kinderen, maar ik ben nooit getrouwd geweest. Ik zoek nu ook geen relatie, maar gewoon een man die zin heeft om me af en toe een goeie beurt te geven. Je houdt van volle vrouwen met grote tieten en een lekkere dikke kont. Je kan een beetje dominant en mannelijk en stoer zijn en pakt me graag hard en goed, zodat ik weet dat ik een vrouw ben. Voldoe jij daar aan?
Sex met hete dame
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates