Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Jennita (44)

Domineer jij met harde hand? Seks is pas echt boeiend als het wat extremer word. Iets meer passie en agressiviteit komt er dan los. Heb jij het in je om toch wel wat harder te zijn?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jennita
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Brommer
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lieve dame Jennita van 44 uit Amsterdam, Noord-Holland
TrymeouTnow (34)
★★★★★
Rijke vrouw wil gewoon lekker sexen Ik ben wel een beetje klaar met mannen die op mijn geld uit zijn! Ik betaal niet voor sex, ik wil gewoon genieten van een PIK in mijn kut en verder is het uit. Dat moet wel intiem zijn en niet puur voor de poen. Daarom zoek ik een betrouwbare man die mij graag wil neuken zonder daar iets voor terug te willen!
Sex met lieve dame
alonelyheart (46)
★★★★☆
Zo doe ik dat! Geen medelijden of ander zielig gedoe, gewoon kijharde ***
Afspraakje met eenzame gilf
CorryExtreem (53)
★★★★★
Breng jij wat extremere sex? Eenzame vrouw opzoek naar man om wat extreems haar leven te brengen!!
Vrijen met geile oma
theXoX (30)
★★★★★
Deze zuster is opzoek naar een patiënt die zich helemaal du Ben jij toe aan een vrouw die jou verwend? Ik in mijn uniform en jij als mijn patiënt. Zo krijg ik ze dagelijks voor mij maar niet helemaal naakt, met een blinddoek om op het bed. Durf jij dat aan? Ik neem jou volledig onder handen op een goede manier!
Naaien met lieve dame
Bella56 (69)
★★★★☆
man met krachtige handen om mij in te smeren op het nudisten Ik ben Bella en ik hou er van om in mijn naakte ik in de zon te liggen. Ik hou ervan als ik de zon voel kroelen en branden op mijn lichaam, en ik zal je een geheim vertellen het maakt me botergeil. Ik moet en zal dan klaar komen.
Neuken met eenzame vrouw
ArletteHottie (33)
★★★★☆
alles wat jij wilt meester! Ik kom best wel dominant over maar tijdens de seks wil ik maar 1 ding en dat is dat jij de baas bent! Ik wil dat je me vastbind en alles met mij doet wat jij wilt, ik zal jouw persoonlijke seksslaafje zijn en alles doen wat jij wilt, beloofd.
Neuken met wulpse dame
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Anissa
★★★★★★★★★☆
Wie komt mijn tuintje eens aanharken? Dan mag je daarna met mijn borsten spelen. LEt op: heel veel mannen willen met mijn dikke tieten spelen, maar ik sta dat zelden toe!
Tuin harken (Klus van 1 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates