Gratis Aanmelden

Naaien met rijpe dame

eenkeertje89 (28)

Met jou neem ik geen risico's Ja ik weet het.. het is echt heel erg suf. Ik heb een vriend. Maar ik wil gewoon een keertje wat anders proberen. Heb ik nog nooit gedaan en ik ga natuurlijk niet iemand nemen uit onze vriendenkring. Dat is een te groot risico.

Maak contact met haar
  1. Naam: eenkeertje89
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Brasschaat
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Brommer
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met rijpe dame eenkeertje89 van 28 uit Brasschaat, Antwerpen
help-asap (53)
★★★★☆
Neukertje voor het weekend Mijn seksdate voor komend weekend heeft zich afgemeld..iemand zin en tijd ??
Afspraakje met lieve oma
afentoe (36)
★★★★☆
Ik wil eens als een lekker wijf gezien worden Ik krijg heel vaak te horen dat ik zo’n leuke en gezellige meid ben met wie je zo kunt lachen. Nou is dat leuk om van vriendinnen te horen maar niet van mannen natuurlijk. Die zien me vaak als een maatje; leuk om o.a. om de kroeg mee in te duiken maar meer niet. Dan sta ik wéér die verhalen aan te horen terwijl ik ondertussen denk van: hallooo, doe iets!! Ik wil ook wel eens gewoon als een lekker wijf gezien worden hoor. Ik hoop hier dus niet dat soort mannen te vinden maar hele andere!
Afspraakje met eenzame dame
SlavinWendy (27)
★★★★★
Onderdanige slavin zoekt strenge meester/meesteres die mij s Ik ben een stoute slavin. Ik heb straf verdient. Welke meester/meesteres komt mij een toepasselijke straf geven?
Afspraakje met hete dame
PaulaPlasje (54)
★★★★★
Sexy dame uit Gelderland wil graag plasseks Ik heb al heel lang een fantasie over plassex. Ik heb heb het nog nooit echt gedaan omdat ik zeker weet dat het mijn man zou afschrikken. Het idee dat ik op een man zou zitten en mijn heerlijk warme plasje laat lopen maat me vreselijk opgewonden. Ook dat ik voor een man lig en mijn lipjes open hou terwijl hij mijn mijn gaatjes onder plast. Is er iemand die dit zou durven en willen samen met mij? Ik ben erg rustig van aard.
Neuken met lekkere oma
VeryBadgirl (35)
★★★★★
Soft SM, dat kan super lekker zijn hoor! De zin om geile seks samen te hebben is meer dan aanwezig bij me. Ik heb zin om echt lekker genomen te worden. Maar ik ben ook gek op Soft SM. Die combinatie die zie ik wel zitten met jou om eerlijk te zijn.
Vrijen met rijpe dame
BeestenBoeltje (30)
★★★★★
Wij samen voor veel plezier? Nu ik op mijzelf woon heb ik een kamertje speciaal ingericht voor de avontuurtjes die wij gaan beleven, Ik wil graag bondage soft sm, lijkt jou dat wat? Ik zoek wel een stoere vent, baardje mag, lekker kontje moet. ; )
Neuken met single dame
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Badkamer schoonmaken (Klus van 2 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates