Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere gilf

Gebondenvoorjou (50)

SM meester met of zonder ervaring gezocht! Pijn is fijn zeggen ze wel is toch? Voor mij wel! Latex en leer vind ik minder maar bondage, tuigjes en zweepjes zijn een van mijn passies. Laat jij mij als een hondje door de kamer heen lopen en zelfs blaffen? Of zet je liever hele strakke tepel klemmen? zoek jij met mij de grens op?

Maak contact met haar
  1. Naam: Gebondenvoorjou
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Piershil
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Scooter
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lekkere gilf Gebondenvoorjou van 50 uit Piershil, Zuid-Holland
Hilda1986 (31)
★★★★★
Onderdanige man die mijn seksplan mee helpt uit te werken. Een beetje kinky en een beetje latex hebben jouw voorkeur. Je bent een onderdanige man die zich liefst ziet in het gezelschap van een ware meesteres. Ik zal jou voorzien van erotische opdrachten en jij geeft natuurlijk zelf aan waar jouw grenzen liggen. Die ga ik hopelijk niet te snel bereiken want ik heb een heus seksplan voor ons in gedachten waar jij vast en zeker heel erg geil van gaat worden. Mijn man weet van mijn uitspattingen, dus jij kan gerust bij mij op bezoek komen, zonder dat hij hier ook maar één woord over gaat reppen.
Afspraakje met single dame
NotbadatALL (27)
★★★★★
Wil jij jouw kwakkie lozen? Ik hou van mannen die snel kunnen klaarkomen en vervolgens weer verder kunnen! Wil jij lekker jouw kwakkie in mijn kutje lozen? Een oudere man wind mij behoorlijk op en als je ook nog veel ervaring hebt? Zoek jij een vrouw om jouw fantasieën mee waar te maken, latex en leren zweepjes en ruige pakjes? Hoe snel kun je reageren?
Dating met wulpse dame
EmmaSexNU (27)
★★★★★
Zin om te experimenteren? Je staat er voor open om te experimenteren, ik wil nog zoveel doen en uitproberen. Het zou fijn zijn als je niet alleen aan jezelf denkt! Je bent niet vies van speeltjes, en geile opdrachtjes geven.
Afspreken met eenzame dame
CeylinD (23)
★★★★★
Ik zoek een braaf Als ik jou uitkies mag jij mijn braaf en gehoorzaam slaafje zijn die netjes mijn bevelen opvolgt, zonder morren, zeuren of klagen. Me likken, vingeren en neuken zoals ik het wil en als ik daar zin in heb, dan laat ik mijn plas in je mond lopen terwijl je me aan het beffen bent. Ik ben degene die het voor het zeggen heeft, ik vind het wel erg geil om jou in mijn macht te hebben.
Dating met geile moeder
CynthCross (30)
★★★★★
Ben jij degene die mij wil laten ervaren hoe BDSM kan zijn? Wat ik zoek is voor de meesten extreem, maar ik heb dat verlangen al jaren. Ik zoek BDSM en wil een onderdanig iemand zijn. Ervaring heb ik nog niet hiermee en daarom zoek ik een leermeester die mij wil laten voelen hoe ver mijn grenzen zijn in de BDSM. Ook met pijn wil ik dat. Is hier iemand die ervaren is en mijn wens wil vervullen?
Naaien met single dame
Biaannccaa (27)
★★★★☆
Hoe ga jij me nemen de eerste keer? Ik heb dan wel een vriendje maar die houdt alleen maar van van dat softie gedoe en ik wil gewoon lekker hard genomen worden of jou lekker domineren. Ik wil graag een eigen sexslaafje! Of je maakt mij jou sexslaafje. Durf jij mij te leren kennen en doe je dan voor mij wat ik wil? Dan doe ik voor jou wat jij wil. Hoe zou je me de eerste keer nemen? En welk gaatje?
Neuken met lekkere dame
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates