Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie dame

niet-safe (32)

Nog meer van die thrill seekers hier?? Ik heb gewoon een bloedhekel aan condooms. Ze stinken en ik vind het zo niet-sexy als dat moment van omdoen komt...daar knap ik zo op af. Daarbij vind ik neuken zonder toch gewoon het allerlekkerst. En stiekem geeft het me toch ook wel een kick om het gewoon zonder te doen.... Ik laat me wel regelmatig testen dus dat zit wel goed...

Maak contact met haar
  1. Naam: niet-safe
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Abcoude
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie dame niet-safe van 32 uit Abcoude, Utrecht
Lindalicious (31)
★★★★☆
Wie bewijst het tegendeel? Het is niet altijd even makkelijk geweest in mijn jeugd, een zwaar christelijk gezin is wat wij waren. Mijn 2 broers hebben zich ook altijd verzet tegen het geloof. Al dat gedoe altijd, ik bepaal altijd zelf nog wel wat ik doe toch? Nu dus hier beland om de spanning weer wat extra op te voeren.. nooit in dit internet daten gelooft dus zien wat er uitkomt!
Afspreken met rijpe dame
Renateknap (38)
★★★★★
Wil jij mijn kutje oprekken tot appel formaat? Ik heb eens een porno filmpje gezien dat een vrouw een appel in haar anus had en die eruit drukte. Zo onwijs geil maar in mijn anus durf ik niet aan hoor straks komt hij er niet meer uit! Wel zou ik dit eens in mijn kut willen proberen. Eerst zal er wat oprek werk moeten gebeuren, klein beginnen dan een hand en daarna de appel!
Naaien met eenzame dame
2beautyful (30)
★★★★☆
Want some chocolate sweetness? Ik ben hier! Once you go black...you never go back, je kent het 'gezegde' wel. Ik smaak lekker zoet, ben heerlijk warm van binnen en van buiten en geniet ervan om een man te zien klaarkomen. Het liefst helemaal over me heen, dat is het geilst. Ik pijp je klaar, neuk je klaar, heb zelfs een man laten klaarkomen door alleen voor hem te dansen en met mezelf te spelen.
Vrijen met lieve dame
blondelissa (37)
★★★★☆
Ben jij die stoere man die weet hoe hij mij moet aanpakken? Ik hou van stoere mannenpraat, zeg me maar hoe je me aan mijn haren zal trekken wanneer je me doggystyle neemt. Hoe je pik naar binnen glijdt in mijn strakke kontgaatje en je je moet inhouden niet klaar te komen. Hoe je verlangt naar mijn lippen over je pik heen. Daar word ik geil van, nu jij...
Sex met mooie dame
Dekiek (31)
★★★★☆
Een passionele man voor passionele seks. Houdt jij ook van lekker uitgaan? En als je elkaar dan een beetje kent, samen naar huis en genieten van een heerlijk naspel, wat weer begint met een gedegen voorspel?? Dan weet jij dat ik het over seks heb! Je mag passioneel zijn, daar houd ik wel van.
Daten met rijpe dame
DubbelKaatje (34)
★★★★★
Wil jij eens lekker van bil gaan? Ik heb vooral niet het perfecte maatje maar ik weet wel perfect hoe ik je moet aanpakken en verwennen. Is dit voldoende voor je? Wacht dan zeker niet te lang contact met me op te nemen.
Neuken met lieve dame
Err:Conn