Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

Keetiiee (27)

Kom maar met die vuist! Heb jij grote handen en is fisting/vuistneuken iets wat je geil vind of waar je ervaring mee wilt opdoen, dan heb je hier de mogelijkheid om je eens uit te leven. Ik ben gebonden dus discretie wordt verwacht/is vereist.

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetiiee
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Akersloot
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame Keetiiee van 27 uit Akersloot, Noord-Holland
Topvrouwtje80 (37)
★★★★☆
Te lang droog en teveel zin, ken je dat? Te lang sta ik al droog en dat is echt niet mijn ding hoor. Ik heb liever gewoon goede seks en daar ben ik dan ook hard naar op zoek. Wat zullen we doen om elkaar de lekkerste seks te gunnen? Heb je al een fijn idee voor ons tweetjes?
Sex met single dame
Bertiena (37)
★★★★☆
een goede beurt. Je staat achter me, trekt je broek omlaag, trekt mijn kleding uit, tilt mijn been op en neemt me schaamteloos. Dit is slechts een opwarmertje van alles wat er nog gaat volgen. Je laat je daarna achterover zakken en gaat liggen en vraagt aan mij of ik bovenop je kom zitten en je lekker kom berijden.
Sex met eenzame dame
Donnnna (31)
★★★★★
Kan jij dit weekend? Hoiii, op zoek naar een lekkere geile gast voor in het weekend! Ik weet niet of ik dat al voor het aankomend weekend kan fixen maar dan voor het weekend daarop en alle andere die nog volgen ;)
Afspraakje met hete dame
KimDeR (35)
★★★★☆
Aantrekkelijke vrouw zoekt een vent om lekker diep te pijpen Aantrekkelijke, verlegen vrouw zoekt kontakt met een man die lekker diep gepijpt wil worden. Jaa, je leest het goed. Wie het eerst komt die het eerst aanbod komt. Als ik de smaak te pakken heb dan zoek ik niet verder.
Vrijen met sexy dame
stoutnicole (37)
★★★★☆
Neppe tieten en diepe neukseks Ik heb heerlijke neppe borsten en ze zijn zo mooi rond. Vind het enorm geil als jij daar aan likt. Dat maakt mijn kutje zo ongelofelijk nat en dan vraagt ze erom geneukt te worden zo hard als je kunt. Laat die mooie lul van je maar diep naar binnen glijden bij me.
Daten met lekkere dame
Vulmijnkutje (39)
★★★★☆
Spuit jij mijn kutje vol? Een lekkere geile man die mij heerlijk vol kan spuiten, lekker geil kan likken, het lekker vind om met heerlijke harde tepels te spelen en lekker hard en diep kan neuken!
Sex met wulpse dame
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates