Gratis Aanmelden

Sex met single bejaarde

mauraxx (59)

Alleen is maar alleen, vind jij ook niet? Ik hou ervan om een ??man te hebben en ook tijd met hem door te brengen. Dat is zo'n goed gevoel. Alleen is zo alleen en ik denk dat we elkaar zeker aankunnen! Voel jij hetzelfde?

Maak contact met haar
  1. Naam: mauraxx
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Sex met single bejaarde mauraxx van 59 uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Moenie (34)
★★★★★
Verwen jij mij dagelijks?? Ik ben nu bijna 5 jaar samen met mijn vriend en we hebben een leuke relatie. Het enige probleem is dat hij bijna geen sex meer wil hebben. Vroeger hadden we bijna elke dag sex tegenwoordig is 1 keer in de 2 weken al veel. Hij maakt totaal geen moves om het zo maar te zeggen, ik moet altijd het initiatief nemen en 9 van de 10 keer wijst hij me gewoon af. Dit doet mijn zelfvertrouwen geen goed en als ik erover probeer te praten dan zegt hij dat hij moe is of geen zin heeft. Dat ben ik nu helemaal zat, ik wil gewoon regelmatig sex, ik heb gewoon een bevestiging nodig dat ik nog vrouw ben. Dan maar op een andere manier.
Neuken met rijpe dame
Horny2day (35)
★★★★☆
Zorg jij voor veel warm zaad. Ik oog op zich heel onschuldig, maar als je me beter kent dan weet je dat ik een mannenverslindster ben. Verzot op sex en zaad van mannen. Je kan mij niet voldoende geven. Ik zal dan ook tot de laatste druppel doorgaan. Weet waar je aan begint, ik heb je gewaarschuwd. xx Masha
Naaien met lieve dame
Mirjam-de-H (34)
★★★★★
Een fijne man met veel respect! Een vrouw hoeft van jou niet echt op te vallen, zolang je iemand hebt die jou trouw blijft ben je heel tevreden. Je hoedt van lange wandelingen in de natuur en bent dol op dieren. Jij zelf zweert ook trouw bij 1 vaste partner en zo zullen wij samen heel gelukkig kunnen worden.
Dating met lekkere dame
Mooiesandy79 (39)
★★★★☆
Stel jij mijn genot op nr 1? Jij bent een man die precies weet wat een vrouw nodig heeft, mijn genot staat op nummer 1, dat zeg ik omdat ik nu regelmatig wordt overgeslagen, als hij klaar is dan ben ik blijkbaar ook klaar?! Dat wil ik dus niet, maar samen genieten, elkaars wensen respecteren en lekker ondeugend tekeer gaan. Ik kan makkelijk weg tijdens de avonden!
Sex met geile dame
4You2 (35)
★★★★☆
Ik ben zeer gewillig jij ook Zeg is Yessy, dan vraag ik jou heel lief en onschuldig! Riep jij mij lover wil jij weer spelen met mij, ik ben er gretig voor mag het heel graag doen. Wat vind jij allemaal lekker en nog belangrijker hoe vaak kun je en wil jij? Betrouwbaar is een must vooral omdat ik alles stiekem moet doen en ik vermoed jij ook. Gretig, gewillig en nu!
Naaien met hete dame
Qtattooo (36)
★★★★☆
Geiltje zoekt intens genot en kinky sex Ik ben een beetje excentriek... Maar o zo geil!!! En ja ik heb het graag af en toe een beetje kinky... Zullen we?
Afspraakje met sexy dame
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Stofzuigen (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates