Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

Marij13 (39)

Ga jij mee ? Wat ik nog wel een beetje mis is een reisgenoot, waar ik leuke dingen mee kan ondernemen. Natuurlijk is het leuk als we een leuke band kunnen opbouwen en wie weet is er een toekomst voor ons weg gelegd. Maar om dat vast te stellen leek me dit wel een leuke uitdaging om eerst eens samen met vakantie te gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Marij13
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Cromvoirt
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met lieve dame Marij13 van 39 uit Cromvoirt, Noord-Brabant
FantasyRedd (36)
★★★★☆
Hij moet even ingewijd worden.. Ik heb een nieuw bed, en daar heb ik nog nooit sex op gehad... do the math..
Vrijen met wulpse dame
Stepha1984 (33)
★★★★☆
Ik ben gewoon nieuwsgierig op zoek naar een leuk persoon Ik zoek een serieuze persoon, waarmee ik ook serieuze gesprekken mee kan voeren. Ik vind de denkwijze veel belangrijker dan het uiterlijk. Verder moet het gewoon klikken tussen ons. Groetjes!
Vrijen met wulpse dame
Missej_M (33)
★★★★☆
Vandaag nog afspreken voor keiharde seks? Ben je het ook beu om tig vrouwen aan te spreken die dan toch net niet de stap naar afspreken durven zetten? Bij mij zul je dat probleem niet hebben, hoe eerder hoe liever. Niet om koffie te gaan drinken, dat doe ik wel met de buurvrouw maar ik wil wel keiharde seks.
Neuken met wulpse dame
Dulce_D (31)
★★★★★
Passen wij goed bij elkaar???? Als je van anime houdt, hebben we heel veel om mee te praten. We kunnen elkaar er echt over begrijpen. En dus vind ik die kerel zo spraakzaam en veel onderwerpen.
Afspraakje met single dame
Sexyineke79 (38)
★★★★★
Geile donder heeft zin in een verwenbeurt! Een lekkere geile donder heeft zin om door een hete vent eens goed onder handen genomen te worden. Dat is toch ook gewoon het lekkerste wat er is? Ik vind van wel en heb er ook echt zin in. Kan jij dat zelf ook wel zeggen?
Daten met lekkere dame
PffEllen (36)
★★★★☆
Een beetje fantaseren en een beetje improviseren Jij weet vast wel heel erge geile dingen die je met mij zou willen doen toch? Ik laat me graag verrassen op die manier, dus een beetje fantasie en improvisatietalent moet je wel bezitten. Jij bespeelt mij ook graag met mijn grote assortiment aan speeltjes, mijn kutje is dan helemaal de jouwe! Uiterlijk en leeftijd? Daar let ik niet op. Ik heb maar 1 eis: Als ik de eerste keer ben klaargekomen wil ik wel dat je mijn kutje helemaal schoon en uitlikt! Dus. Ben je niet geschrokken van mijn eis? Dan wil ik snel een bericht van jou ontvangen!
Afspreken met sexy dame
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates