Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie dame

XjuraX (32)

Ik heb een kontje die verwend wil worden! Voor mij is een kont een heerlijke plek om verwend te worden. Ik vind het heerlijk als mijn kontje eerst lekker gelikt word en daarna met je vingers eens goed onder handen genomen worden. En dan als toetje heerlijk je pik erin. Dat is pas genieten in mijn ogen!

Maak contact met haar
  1. Naam: XjuraX
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie dame XjuraX van 32 uit Delft, Zuid-Holland
Karinsingle (37)
★★★★☆
Heb met spoed verwennerij nodig Iemand moet mij nu toch echt flink komen verwennen. Mijn man heeft totaal geen aandacht voor mij in bed en wilt alleen maar klaarkomen en gaat weer slapen. Ik wil iemand die mij lekker uitgebreid likt en met mijn stevige borsten speelt. Kom en verwen me
Daten met single dame
hockey_girl (30)
★★★★☆
Lekker van bil gaan wanneer iedereen weg is!!!! ik woon met 3 meiden en die mogen niet weten als je hier eens een keer komt hoe wij dan elkaar hebben leren kennen. Voor de rest kunnen we hier alles doen hoor. Als je wist wat hier allemaal gebeurde in dit huis, echt erg hoor;-) best party-hard hier :)
Dating met single dame
Donnaly (37)
★★★★☆
Amerikaanse gescheiden vrouw zoekt nieuwe vriendenkring hier Met mijn man die ook diplomaat is ben ik naar Europa gekomen vanuit de Verenigde Staten. Nu we gescheiden zijn, is mijn man terug naar de States, maar ik ben verliefd op dit land geworden en de mensen en ik wil graag blijven hier. Maar ook wil ik mijn vrienden en contacten uitbreiden naar mensen die niet ook bij de overheid of ambassade werken. Maar uit alle lagen van de bevolking. Ik hoop hier leuke mensen tegen te komen die open staan voor andere culturen en mijn Nederlands nog verder willen verbeteren, door veel te oefenen met spreken. Typen gaat goed, spreken nog niet perfect.
Vrijen met single dame
Sylwvia (36)
★★★★★
Een pik in beide gaatjes, dat wil ik! Twee pikken tegelijk in mijn gaatjes, dat is echt het allerlekkerste wat er is. Tenminste, dat neem ik aan wat tot op heden heb ik het moeten doen met de pik van mijn hubby en een dildo. Nu willen we wel eens die dildo vervangen door een echte pik. Lijkt je dat wel wat?
Vrijen met hete dame
HornyPeggy (38)
★★★★☆
Ben jij mijn reserve toy boy? Met een vriendje die in de USA woont kom je niet vaak aan je echte trekken. Ik mis dus gewoon een harde snikkel in me poesje. Ik hou wel van een beetje kinky sex dus lichte SM met handboeien en zo is best leuk. Gewoon dus iemand die een beetje goed in sex is. Ik heb lekkere volle borsten en ontvang graag.
Sex met lekkere dame
-JuliaLove- (39)
★★★★★
Op zoek naar de juiste voor mij. Ik hoop dat we nu dingen voor ons kunnen laten gebeuren. Ik weet zeker dat ik nog steeds veel dingen kan doen voor mijn partner. Je moet lief en zachtaardig voor me zijn. Kan je dat voor me doen?
Vrijen met sexy dame
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates