Gratis Aanmelden

Afspraakje met sexy dame

levenisfeestje (32)

Zoek een lekkere man die met me mee wilt genieten Mijn motto: het leven is een feestje en je moet er zoveel mogelijk van genieten! In het kort: ben een surinaamse dame, 29 jaar, en zoek een lekkere man die met me mee wilt genieten. Ik sta voor veel open, ergens een wijntje drinken vind ik ook helemaal leuk zolang het maar ergens anders eindigt...neem wel een groot uithoudingsvermogen mee ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: levenisfeestje
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met sexy dame levenisfeestje van 32 uit Haarlem, Noord-Holland
xxPuckje1980 (38)
★★★★★
Getrouwde vrouw wil trio of sex buiten de deur Ik ben mijn hele leven al heel stout. Mijn man weet hier vanaf hoor. Hij kan me niet langer aan en dus mag ik sex zoeken buiten de deur. Ook een trio met hem erbij is helemaal geweldig! Hou van doggy en anaal. Ook lebber ik je pik het liefst helemaal af!
Dating met sexy dame
Djina (33)
★★★★☆
Elke week samen genieten Kiekeboe, hier ben ik. Nee nee nu niet verder scrollen he. Want als je dat doet dan loop je de meest wilde en geile meid mis van het hele internet. Ik ben wel gebonden (ssst) maar gun mezelf zo af en toe mijn pleziertjes. Zou jij mijn wekelijks erotische pleziertje willen worden?
Daten met hete dame
Daschahh (37)
★★★★★
Wil jij mij helpen? Hoelang kan een mens zonder neuken? Nou ik heb de top wel bereikt dat weet ik zeker. De hele nacht loop ik met een natte kut en er is niemand die er wat aan doet en zelf helpen werkt ook niet meer.
Vrijen met sexy dame
lena23 (36)
★★★★★
Je krijgt 9 berichtjes de tijd van me! Al eerder stond ik hier ingeschreven. Ik had toen in korte tijd een leuke man gevonden. Ik was helemaal happy, tot het moment dat we elkaar troffen. Dat was een desillusie. Het was totaal niet de man die hij had gezegd te zijn. Nu ben ik niet iemand die op een uiterlijk let, maar wees er wel gewoon open en eerlijk over. Daarom wil ik nog wel hier op zoek gaan, maar niet lang meer chatten. Een blik zegt meer dan 10 berichtjes!
Vrijen met sexy dame
Raabia81 (36)
★★★★☆
Webredacteur is op zoek naar een man met interesse voor life Ik werk voor diverse sites in opdracht als webredactrice en dat bevalt me wel zo goed! Ik begeef mij voornamelijk in de lifestyle scene en ik hoop een man te treffen die dat ook leuk en interessant vind.
Afspreken met mooie dame
JanieBiggie (30)
★★★★★
Geef jij mij een heerlijk orgasme? Jaaaaaaaaaaaa lieve mannen, ik ben er echt en helemaal op zoek. Die vent van mij? Die propt hem maar in de heg, stuk chaggerijn. Laat mij maar eens zien hoe echte mannen dat doen, neuken met plezier, en niet alleen maar krijgen maar ook lekker geven en mij eens laten klaarkomen.
Afspreken met mooie dame
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates