Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

juweelzo (31)

Vrouw zoekt nieuwe vriendschappen. Ben jij op zoek naar een leuke dame, voor een leuke vriendschap? Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent, of wat je leeftijd is, of dat je gebonden bent of single. Ben alleen op zoek naar een vriendschap. Zou je het leuk vinden mij beter te leren kennen, mail me dan.

Maak contact met haar
  1. Naam: juweelzo
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Hazerswoude-Rijndijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame juweelzo van 31 uit Hazerswoude-Rijndijk, Zuid-Holland
Kenrada (38)
★★★★★
Ik wil een sexy geile man! Droom jij daar ook van? Van een hele nacht NEUKEN? Steeds opnieuw beginnen en alle standjes uit de kamasutra afwerken? Beffen, PIJPEN, anaal, oraal alles en dan meer dan één keer?
Dating met mooie dame
Charlise79 (38)
★★★★★
Zin in een geile strakke dertiger? Dag mannen, toe aan een body to body massage? of is een stevige neukbeurt al gewoon heel bevredigend? Vertel het mij want ik laat graag je wensen in vervulling gaan! Kuzje Charlise
Daten met hete dame
Tinkelling (37)
★★★★★
Ben je gek op al mijn gaatjes neuken? Te lang droog staan heeft er toe geleid dat ik echt super geil ben en eigenlijk al mijn gaatjes door je wil laten vullen. Dat is te heerlijk voor woorden en wil dat het voor ons lekker uitpakt. Heb je ook zin?
Naaien met rijpe dame
Aaltiena (38)
★★★★☆
Naast mijn carrière maak ik tijd voor jou. Naast mijn drukke baan maak ik graag tijd voor een spannende date. Het moet het wel waard zijn, dus laat maar zien wat jij in huis heb!
Neuken met eenzame dame
Marlenthe (36)
★★★★☆
Stoute mannen krijgen straf! Pas jij nou maar op anders neem ik je even mee naar mijn bureau voor een stevige pijp sessie. Boeven zoals jij moet ik er maar eens flink van langs gaan geven!
Vrijen met lieve dame
Shaniqa (34)
★★★★☆
Spuit jij mij onder? Spuit je witte lading over mijn donkere kontje. Heb jij het in je om deze ebony body te geven wat het nodig heeft. Ik zeg je alvast ik ben geen makkelijke hoor! Stuur maar een bericht!
Daten met single dame
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates