Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

KRISSTT (35)

Rijke ondernemende meid wil alles doen voor een man. Mijn bedrijf heb ik altijd boven alles gezet en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik kan leven als God in Frankrijk en ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert. Het enige dat ik niet heb is een man en ik zou mijn geld er zo voor willen inruilen. Misschien is dat niet nodig en ik vind ik hier de liefde van mijn leven.

Maak contact met haar
  1. Naam: KRISSTT
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Houten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame KRISSTT van 35 uit Houten, Utrecht
Elsa86 (31)
★★★★☆
Wandelen we eens fijn aan zee samen? Ik wil er met jou voor gaan en elkaar de kans geven om daar wat van te maken. Wandelen aan zee is gewoon zo fijn en lekker in mijn ogen. Hoe heb jij dat plan voor ogen?
Daten met single dame
LenaLo (34)
★★★★☆
Iemand die open staat voor een date Ik hoop iemand te vinden die openstaat voor een relatie. Iemand die serieus bezig is elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Ik ben nieuwsgierig om erachter te komen wie je bent.
Afspreken met single dame
Ariella (33)
★★★★★
Geef jij mij een tour? Ik ben verhuisd en redelijk onbekend nog. Er zijn vast wel mensen die mij een persoonlijke rondleiding willen geven toch!
Afspreken met mooie dame
GeileAlida (37)
★★★★☆
Samen tekeer gaan? Ik ben gewoon geil en wil een man tegen komen die dat ook is en zonder nog gedoe of onnodige vragen even met mij het bed in wil duiken. Nou ja even, mag van mij best een paar uurtjes duren natuurlijk als je dat trekt. Ja ik ben getrouwd en nee hij mag van niks weten.
Sex met lieve dame
Doornroos (36)
★★★★☆
Nauw kutje zoekt bescheiden pik voor heel veel passend genot Heb jij een gemiddelde of kleiner dan gemiddelde piemel en vind je het niet erg als een deel van onze dates ook hand- en mondwerk gaan worden? En vind je het niet erg extra tijd in het voorspel te steken? Dan hoop ik dat deze oproep jou opvalt.
Daten met lekkere dame
springfling (33)
★★★★★
Zoekt iemand zonder verwachtingen. Waarom is het leuk hebben samen en zien wat er komt niet voldoende? Veel mensen zijn meteen uit op iets, terwijl ik liever zie wat het brengt. Ik hoop dan ook iemand te vinden die precies hetzelfde heeft. Geen verwachtingen maar gewoon zien hoe het loopt.
Dating met mooie dame
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Stofzuigen (Klus van 1 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates