Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

KRISSTT (35)

Rijke ondernemende meid wil alles doen voor een man. Mijn bedrijf heb ik altijd boven alles gezet en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik kan leven als God in Frankrijk en ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert. Het enige dat ik niet heb is een man en ik zou mijn geld er zo voor willen inruilen. Misschien is dat niet nodig en ik vind ik hier de liefde van mijn leven.

Maak contact met haar
  1. Naam: KRISSTT
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Houten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame KRISSTT van 35 uit Houten, Utrecht
Qtattooo (36)
★★★★☆
Geiltje zoekt intens genot en kinky sex Ik ben een beetje excentriek... Maar o zo geil!!! En ja ik heb het graag af en toe een beetje kinky... Zullen we?
Afspraakje met sexy dame
Ellsieh (31)
★★★★☆
Iemand die samen met mij iets wil opbouwen Je heb een eerlijk hart dat op zoek is naar een stabiele relatie. Ik begrijp dat het belangrijk is om een blijvende basis te leggen voor een duurzame relatie. je bent een actief persoon die van fietsen en hardlopen geniet. Je weet dat fit blijven belangrijk is.
Naaien met lekkere dame
Anneiser (37)
★★★★★
Levensgenieter gezocht! Ben jij een leuke levensgenieter net als ik en graag weer wat moois op willen bouwen en samen de leukste tijd hebben? Dan moeten we echt voor elkaar gaan, dat zou geweldig zijn dus!
Daten met single dame
Raine123 (36)
★★★★★
Ik zou het fijn vinden om bij je te zijn. Ik hou van een oudere man, beleefd, schoon, eenvoudig, ridderlijk, intelligent, een man met belangrijke waarden om een stabiel en betrouwbaar thuis te vormen, een gentleman, van leren liefhebben, elke ochtend word ik verliefd op een kus en elke nacht liefde met een streling. Ik wil een trouwe, romantische heer, lagen van gedachten, doelen en verlangens delen, altijd in het goede en het slechte zijn.
Afspreken met lekkere dame
Slimmerik2018 (37)
★★★★☆
Genieten van de rust en de haast van het leven? Waar wacht j Ja ik heb het al zo een beetje omschreven, belangrijk is voor mij dat je echt bent. Niet iemand die zich probeert voor te doen als een ander want uiteindelijk heb je ook alleen maar jezelf toch? Ik zou zeggen laat wat van je horen als mijn profiel je wel aanspreekt. Ik wacht rustig af.
Naaien met rijpe dame
Deliefstenadia (37)
★★★★☆
Deins jij niet weg van een beetje haar? Hete meid met lekker harig kutje ziet het wel zitten om door jou eens goed onder handen genomen te worden. Ik ben dol op orale seks en daar pak ik flink voor uit.Daarna mag je met je dikke pik mijn natte kut neuken!
Daten met rijpe dame
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates