Gratis Aanmelden

Afspraakje met lekkere dame

Pruimpje (33)

Kom jij mij kutje verwennen? Ik zoek een geile man die mijn kutje lekker lekker zou willen likken, daar ook heerlijk geil van word en het goed kan zodat ik daarna jou onderhanden kan nemen! Je moet er dus van houden om lang gepijpt te worden, standje 69 lekker vinden en vooral van lang genieten houden!

Maak contact met haar
  1. Naam: Pruimpje
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met lekkere dame Pruimpje van 33 uit Lelystad, Flevoland
Lexyyy (32)
★★★★★
Leuke en liefhebbende man gezocht om voor altijd bij te zijn Een aardige en coole man! Slim en ook grappig, ik hoop dat jij degene bent die deze vrouw blij kan maken! Ik blijf wachten en hoop dat we snel bij elkaar kunnen zijn.
Naaien met lieve dame
camywww (39)
★★★★★
Welk land gaan we eerst bezoeken? Je zult net zoveel van reizen moeten houden als ik, anders ben je thuis vaak alleen en dat is niet de bedoeling van een relatie, ook moetje kunnen genieten van het strand en de zee zijn de dingen waar je van houdt!
Vrijen met rijpe dame
Katyy098 (30)
★★★★☆
Ik zoek een leuke man voor een date? Ik denk dat ik er klaar voor ben om weer in een toegewijde relatie te zijn. Ik wil in de nabije toekomst trouwen en een gelukkig gezin hebben. Als starter zal ik graag willen daten, zinvolle gesprekken hebben en elkaars deel leren kennen.
Daten met mooie dame
HotElfya (34)
★★★★★
Klaar voor deze mooie blondine? Natuurlijk verleid ik menig man met mijn mooie blonde krullen. Online heb ik nog nooit geprobeerd dus bij deze geef ik het een keer en kans. Bewijs maar dat je het waard bent!
Naaien met geile dame
Lovecocktail (37)
★★★★★
Ik zoek een man om lekker mee te gaan genieten! Ik hoop dat ik hier een man tegenkom die mij heerlijk wil komen verwennen. Ik kan er namelijk ook wel wat van en kan er lekker van genieten als ik je zie klaarkomen. Met naakte mannen heb ik geen moeite, ik ben zelf ook graag naakt.
Neuken met hete dame
WeNloveGirl (31)
★★★★★
Iemand die me kan bevredigen in seks! Een man die goed en ervaren is in seks, iemand die me kan bevredigen en zal zuigen en mijn poesje zal likken zodat ik een aantal keren kan klaarkomen! Als je me aankan, stuur me dan snel een berichtje!
Neuken met lekkere dame
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates