Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

Carolientje80 (38)

Goede neukdate? Niet ineens stoppen als ik ga kreunen of ga squirten. Dat is het moment waarop je juist door moet gaan en je pik lekker nog dieper en harder in mij moet stoten. Sommigen snappen dit blijkbaar dus niet. Word dit dan wel de goede neukdate?

Maak contact met haar
  1. Naam: Carolientje80
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Niezijl
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lieve dame Carolientje80 van 38 uit Niezijl, Groningen
mmmmarly (30)
★★★★★
Hoelang heb je nodig? Hoe lang denk jij dat je nodig hebt om mij schreeuwend klaar te laten komen?? Een uur? Een half uur? Een kwartier? Misschien wel korter haha? Het maakt mij niet uit hoor als je het maar kunt waarmaken en het liefst meer dan 1 keer hihi.
Vrijen met eenzame dame
Aviih-Anna- (37)
★★★★☆
Beoordeel het boek niet door zijn omslag alstublieft. Ik wil een man die graag een vrouw zoals ik zou hebben, omdat hij zich schaamt. Geef me mijn vertrouwen terug en vertel me dat ik mooi ben en dat je me wilt.
Dating met rijpe dame
DaphBlond (39)
★★★★★
Jij wilt vast wel lekker gepijpt worden toch? Jij houdt van een lekker en gewillige vrouw die jou heerlijk kan verwennen. Mijn specialiteit is pijpen. Dus zeg het maar, heb je er zin in?
Sex met rijpe dame
Patrissje (39)
★★★★★
Ik zou graag meer van je willen weten? Ik zoek een fijne man voor een vriendschap en als dat zou uit groeien tot een langdurige relatie dan zou dat heel erg mooi zijn. Verder hou ik van dieren,heb zelf 1 hondje, fietsen, sauna, zwemmen, bos/strand wandelingen, paardrijden.en verder hou ik mij mond want ander weet je alles al van mij voor dat ik wat van jou weet. ;)
Vrijen met wulpse dame
AnGelaForyou (30)
★★★★☆
Neuk me hard, ik wil je voelen in mijn natte kut! Neuk me hard en laat me er wat van voelen! Ik vind het zo lekker om daar wat mee te doen. Ik wil dat je die stijve diep in me steekt en doet wat je goed kan, tekeer gaan op een natte kut.
Naaien met single dame
itsFlorenc3_1 (38)
★★★★☆
Zin in een potje seks? Als jij ook vaak zin hebt en je bent goed verzorgd dan nodig ik je uit om op mij te reageren. Leeftijd is onbelangrijk.
Afspraakje met lekkere dame
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates