Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

DDgerri (38)

vollere vrouw zoekt leuke man Meer dan een handje vol, dat is wat jij graag wil. Jij valt wel op een volslanke schone, en wilt jou hier wel mee vermaken.

Maak contact met haar
  1. Naam: DDgerri
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Oostende
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met geile dame DDgerri van 38 uit Oostende, West-Vlaanderen
Ellengirl2018 (33)
★★★★★
Ik heb nog veel meer in gedachten. Niet dronken maar aangeschoten. Dan ben ik in de perfecte mood om eens lekker te pijpen. Of heerlijk mijn vinger in jou kontje te duwen. En ik heb nog veel meer in gedachten. Misschien zien we elkaar dan nog wel veel vaker. Lijkt je dat wat?
Naaien met single dame
Alc82 (36)
★★★★☆
Ben jij de man met wie ik lief en leed kan delen? Niet gelijk met koffers komen aanzetten, als je al zo lang vrijgezel bent als ik, dan kost het toch even wat aanpassingstijd. Ben je bereid me die te geven? Een lijstje van hoe mijn ideale man er uit zou moeten zien, heb ik niet. Respect en een positieve ingesteldheid vind ik dan wel belangrijk.
Naaien met lieve dame
OrgasmeGraag (32)
★★★★★
Ik ben geil en wil iemand verwennen maar niemand die durft Ik zoek iemand die ook lekker altijd zin erin heeft. Iemand die ook bijna geen taboes heeft op het gebied van sex. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een heerlijke geile vent te vinden. Ik wil verwennen en verwend worden simpeler kan het niet.
Sex met eenzame dame
GoodFfor4 (37)
★★★★☆
Bloedgeil wil ik worden als jouw sletje. Een geile slet wil ik worden voor jou. Ik hou ervan om gedomineerd te worden. Je mag mij vastbinden en blinddoeken en alles wat je wilt. Het gevoel dat ik overgeleverd word aan jouw lusten maakt mij bloedgeil en druipend nat.
Naaien met eenzame dame
Renee79 (38)
★★★★☆
Ik zoek meerdere mannen voor een hete orgie/gangbang Ik spreek graag met meerdere mannen tegelijk af die mij achter elkaar helemaal gek neuken en hun zaad in mijn mond spuiten zodat ik het lekker kan doorslikken
Dating met rijpe dame
Arisha (36)
★★★★★
Welke lieve en leuke man wil de nacht met mij doorbrengen? Jou zou ik graag eens een keer willen verwennen, zoals ik het zie gaan wij eerst een afspraak maken en dan na die tijd samen onder de lakens? Mijn voorkeur heeft dat jij eventueel wel de nacht met mij door kan of wilt brengen? Zo hebben wij de mogelijkheid om zo lang mogelijk van elkaar te genieten?
Neuken met wulpse dame
Sabien
★★★★★★★★★★
Ik heb een rommelkamertje die echt een keer opgeruimd moet worden. Hij is klein, maar ik heb te veel pijn in mijn knie. Als beloning met je met mijn borsten spelen.
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates