Gratis Aanmelden

Afspraakje met lekkere dame

Honey_Bunny (38)

Mag ik op jouw eikel sabbelen? Nou mannen waar blijven jullie nou? De een laat me zitten, de ander durft niet. Kom op ik bijt niet hoor, nou ja alleen zachtjes als je dat wil. Maar liever sabbel ik gewoon hoor, op je geile natte eikel bijvoorbeeld. Wil jij mijn kutje dan uitgebreid verwennen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Honey_Bunny
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Papekop
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lekkere dame Honey_Bunny van 38 uit Papekop, Utrecht
Demelza (35)
★★★★★
vrolijke vrouw zoekt man met goed hart Ik zoek een kerel die ook een goed hart heeft, die zichzelf niet steeds op de eerste plaats stelt en die eerlijk is.
Sex met sexy dame
Normanda85 (32)
★★★★☆
Samen een work-out doen? Bij mijn baan zit ik veel stil en dat is niet goed voor je natuurlijk. Beweging in de vorm van sport is leuk. Maar sex is nog beter. Wie word mijn nieuwe trainings maatje?
Sex met wulpse dame
Berdine84 (34)
★★★★☆
Ben jij de man die mijn lusten kan bevredigen? Tijd is belangrijk want ik ben niet van de vluggertjes. Vind jij het net als mij belangrijk om te genieten van het voorspel, tussenspel en het naspel wat weer veranderd in het voorspel? Dan ben jij degene die ik zoek!
Afspreken met hete dame
8wende3 (34)
★★★★☆
Ziet jouw hart ook zo uit naar een leuke dag met een gezelli Ik wil zo graag weer eens eens een date die in het teken staat van mij. Geen dag naar een tt of naar karten. Dat zijn mannen dingen en dat wil ik niet op de eerste date. Ik wil hand in hand slenteren door de stad, een terrasje pakken, knuffelen en uit eten gaan. Echt mijn hart ziet uit naar zo een leuke dag.
Neuken met geile dame
viviviee (39)
★★★★★
Ben jij ook toe om een leuke vrouw te leren kennen? Toe ben ik aan leuke mensen om mij heen en als ik de keus heb dan het liefste een leuke man. Die zijn in de omgang wat makkelijker dan vrouwen. Het hoeft niet perse voor een relatie te zijn. Goede vrienden worden vind ik ook al heel wat. Wil je een leuke vriendin of een relatie, dan kan ik misschien wel jouw match zijn.
Daten met hete dame
alexadra (39)
★★★★★
Lieve man gezocht Zoek jij net als ik een fijne relatie, of een innige vriendschap? Ik zoek wel een man die verzorgt is, houd van sporten, houd van lekker eten, en een drankje lekker vind op zijn tijd. Een fijn samen zijn opbouwen, dat is wat ik zoek.
Dating met mooie dame
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates