Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

LekkereKim (31)

Mag ik mijn vinger er op proberen te leggen? Discreet is een must, dat jij gebonden bent is dan ook geen probleem. Heb jij ook zo een last van onrust in je lijf en kan jij je vinger er niet op leggen waarom? Verzorgd, sexy en lekker samen kunnen lachen en vooral genieten is ons uitgangspunt.

Maak contact met haar
  1. Naam: LekkereKim
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Perwijs
  4. Provincie: Waals-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame LekkereKim van 31 uit Perwijs, Waals-Brabant
Elindreefje (35)
★★★★★
Hoe ver wil jij gaan om mij te bevredigen? Hoe ver zou jij willen gaan om mij te bevredigen? Gebruik jij daarbij al jouw gereedschappen, of hou jij het alleen bij jouw harde staaf? Jij hebt maar 1 kans voor een goede indruk en hopelijk grijp jij die kans om er nog een gevolg aan te geven voor de volgende keer! ;)
Afspreken met lieve dame
Alodia (37)
★★★★★
Ik heb een goede voorstel! Ik wil discreet met iemand kunnen afspreken, zonder dat ik mij gebonden voel aan 1 persoon wil ik genieten van de minder serieuze dingen in het leven. Tenzij jij seks iets serieus vindt.... ;-)
Neuken met geile dame
Fast-Chantal (34)
★★★★★
Een heerlijke pik! Een geil grage man die me lekker komt neuken hoe ik het wil en wanneer ik het wil... Dat zou eigenlijk het beste zijn, want dat is wat ik zoek. Gewoon een heerlijke vent die me goed wilt verwennen.
Sex met lieve dame
SexyBoobies (38)
★★★★★
Jouw pik wil ik voelen in mijn kutje. Die man van mij is geen land mee te bezeilen. Hij zit niet lekker in zijn vel en dat reageert die op mij af. Hij raakt mij door zijn frustraties al maanden met geen vinger aan. Mijn kutje snakt naar een pik en ik zoek het wel bij een ander. Ben nu op dit punt en ik ga ervoor.
Daten met eenzame dame
Naome1980 (38)
★★★★☆
Wordt jij mijn liefde? Ben jij die goed verzorgde man? Voel jij hier iets voor, dan hoop ik dat je reageert en wie weet is dit het begin van iets moois voor ons samen.
Vrijen met lekkere dame
Leslieknuff (36)
★★★★★
Kom in actie zodat we kunnen gaan neuken! Hallo daar lekkere hete sexy geile mannen. Als jullie nou eens stoppen met alleen maar te kijken en eens beginnen met in actie te komen zodat we binnenkort lekker met elkaar kunnen spelen en op elkaar kunnen klaarkomen? Dat zou toch heerlijk wezen?
Neuken met mooie dame
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates