Gratis Aanmelden

Sex met wulpse gilf

Housewife70 (47)

Lekkere discrete sex.. Ik ben een vrouw van 44 jaar en ik zoek een minnaar. Ik vind passie in een relatie heel belangrijk. Maar helaas is die tussen mijn man en mij helemaal verdwenen. En ik mis het echt. Omdat ik nog steeds zielsveel van mijn man houd, wil ik niet bij hem weggaan. Ik zoek dus een discrete man die mij kan geven wat ik thuis mis. Ik wil graag regelmatig afspreken met een vast sexmaatje.

Maak contact met haar
  1. Naam: Housewife70
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met wulpse gilf Housewife70 van 47 uit Brussel, Brussels
Sweethorse (39)
★★★★☆
Ik hou van pikken Ik hou van alles aan een pik, hoe het in mijn hand voelt voor ik hem in mijn mond stop, hoe hij proeft voor hij in mijn kutje glijd en mij hard begint te neuken en O hoe het VOELT!
Vrijen met eenzame dame
BiancS7S (35)
★★★★★
Laten we goede dingen doen voor ons Laten we dingen goed voor ons maken als we elkaar ontmoeten. Ik zeg je dat ik je veel dingen te bieden heb. Ik ben hier om je de beste dingen te geven die je in mij kunt ervaren.
Afspreken met geile dame
HindoeSletje (34)
★★★★☆
Wie komt er tussen mijn benen? Het hete weer komt eraan! en gek genoeg heb ik daar altijd last van. Niet te blussen! Heb jij dat nu dan ook? Echt mega veel geile zin? En ben je niet met 5 minuten tevreden? Kom jij dan tussen mijn benen?
Sex met lieve dame
AndreaE (32)
★★★★☆
Iets langdurigs. Jij bent niet uit op 1 ding, je hebt respect voor vrouwen, zorgt goed voor jezelf en je wilt graag een nieuwe liefde vinden om misschien zelfs wel de rest van je leven door te brengen.
Afspreken met sexy dame
Eef83 (34)
★★★★☆
Zo lekker als je me van achteren neemt Je kan je handen bijna niet thuis houden, ze willen mijn tieten en kutje voelen en vingeren. Je bent gek op vrouwtjes laten spuiten en daarna het sap en het kutje helemaal schoonlikken. Je pik is stevig en je neukt lekker hard. Doggy is een van je favoriete standjes omdat je dan alle controle hebt.
Vrijen met hete dame
Chayene (39)
★★★★★
Harde lullen? Ik wil er meerdere! Voor mijn eerste keer met 3 of meer mannen ben ik opzoek naar kerels die wel raad weten met een vrouw die hongert naar meerder lullen tegelijk. Een harde gangbang is wat ik graag een keer mee wil maken. Heb jij tijd en zin voor mij? laat een bericht achter.
Dating met single dame
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates