Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

snoepkontje (32)

Dame verdient gepaste straf! Hoi geile mannen. Jullie zitten hier waarschijnlijk met dezelfde geile reden als ik. We willen gewoon lekker neuken toch? Ik geniet van iemand die initiatief neemt en mij stevig aanpakt. Want stout ben ik zeker. Heel stout. Ik verdien een gepaste straf van jou! ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: snoepkontje
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Schoonebeek
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lieve dame snoepkontje van 32 uit Schoonebeek, Drenthe
push_it (31)
★★★★☆
Kan jij mij dat terug geven? Ik ben een sportieve vrouw. Ik houd ervan om mijn lichaam te laten werken en ga tot het uiterste. Ook in bed heb ik diezelfde instelling. Niet passief achterover liggen, maar actief bezig zijn met het genot van mijn bedgenoot. Op allerlei manieren wil ik die verwennen! Maar ik verwacht wel hetzelfde terug....;-) Geinteresseerd?
Dating met lekkere dame
Minoush (34)
★★★★☆
Ja of nee? Ik hoef allemaal niet van dat moeilijke gedoe. Ik wil gewoon ja ik wil neuken of een nee ik zoek verder. Waarom moet het allemaal zo moeilijk als het ook makkelijk kan want uiteindelijk willen we allemaal neuken lijkt me en daar ook uitkomen.
Afspraakje met lekkere dame
Anndrreah (36)
★★★★★
verbindingen Ik voel graag kracht, geduld en zekerheid in een relatie. Ik vind het leuk om me verbonden te voelen zoals het hoort. Je bent een nuchtere, zorgzame en eerlijke man. Je bent toegewijd en denkt na over je doelen.
Afspreken met hete dame
SoftieV (31)
★★★★★
Ga jij mijn spleetje laten spuiten? Gisteravond volgens mij de geilste film gezien ooit! Dat moet nu uitgeprobeert worden, spuiten heb ik nog nooit gedaan en hoe die vrouw het gister deed, ben er gewoon jaloers op. Heb jij wel eens een vrouw laten spuiten, of zou jij het wel willen proberen? Laat het mij even weten! Jij gaat uiteraard ook aan jouw trekken komen, mijn mondje mag graag een lul proeven.
Afspreken met hete dame
Festivalganger (38)
★★★★☆
Ik zoek een man die mij snapt. Ik zoek een man die mijn afwijkende levensstijl respecteert in ieder geval en niet klaagt als ik weer overwerk om tijd voor tijd te krijgen zodat ik een volgend festival vrij kan nemen en dan het liefst een man die ook mee gaat alle festivals af of er anders geen bezwaar tegen heeft dat ik een paar dagen weg ben naar een festival.
Afspraakje met lekkere dame
Gonewild (39)
★★★★★
Maak jij me helemaal gek met je fantasie? Samen nieuwe geile dingen proberen is helemaal je ding zolang het maar geen extreme of pijnlijke zaken zijn? Genot en spanning moet dan ook centraal staan.
Naaien met hete dame
Foske
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid mijn lichaam te geven aan de man die mijn badkamer wil stuccen en schuren. Bij interesse graag een privé berichtje sturen. Tot snel..?
Stuccen (Klus van 3 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates