Gratis Aanmelden

Afspreken met geile dame

Kayleigh2018 (33)

Een relatie waarin ik mijzelf kan zijn! Je bent op zoek naar een intelligente vrouw die stevig in hare schoenen staat! Uiterlijke verzorging is vanzelfsprekend belangrijk zowel als hygiene als een gezond verstand en stabiliteit. Gezelschap gaat het om!

Maak contact met haar
  1. Naam: Kayleigh2018
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Anderlecht
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspreken met geile dame Kayleigh2018 van 33 uit Anderlecht, Brussels
Loontje (32)
★★★★☆
Likken en pijpen! Beffen en pijpen is waar jij ook dol op ben en eventueel wil je mij ook in mijn kontje neuken. Dat kontje neuken hoeft niet perse, want ik zal al blij zijn al ik jouw pik mag pijpen. Wil jij mij helpen met een seksdate?
Vrijen met single dame
Asternata (30)
★★★★★
Je woont me helemaal uit, de vraag is alleen wanneer?? Je herkent gelijk een kutje in nood en die verlos je gelijk uit haar lijden. Je pik ramt zonder genade mijn kut en kont. Je gaat zo lang door dat je me bijna laat smeken om te stoppen. Eenmaal klaar met mn kut, stop je je lul diep in mn mond om je klaar te pijpen. Je bent een beest in bed.
Daten met mooie dame
Ptraatje (34)
★★★★☆
Kijk maar naar mijn lijstje! mijn trefwoordjes: lachen leuke, sexy dingen doen schoon en verzorgd geen bankhanger/bankhangster aan mij denken hoor;-) leeftijd/huidskleur ben ik achter: niet belangrijk ehhmmm wat nog meer.... oh jaaaa: heel enthousiast en vol met passie en verlangen moet je zitten;-) later!!
Neuken met geile dame
SZie (30)
★★★★★
Denk jij dat jij de juiste bent voor mij? Ben jij net als mij opzoek naar een fijn en spannend samen zijn. We zien wel waar het schip strand, dat is wel mijn motto. Ik zoek een man, spannend en sexy, die houd van knuffelen, intiem zijn samen.
Afspreken met hete dame
Brrrandy (36)
★★★★☆
graag een man ontmoeten die me aardig behandelt ik zou het leuk vinden als je kerel lief en zorgzaam is. een goed persoon tot in de kern, en natuurlijk een groot gevoel voor humor
Neuken met lieve dame
C0ffeelover (39)
★★★★☆
Gaan we voor een kop koffie? Een goede kop koffie is nooit verkeerd, en zie het al voor me dat we elkaar leren kennen onder het genot van een koffie. Dat is in mijn ogen ook nooit verkeerd. Want dat het gezellig word, dat is een feit natuurlijk.
Daten met single dame
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Foske
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid mijn lichaam te geven aan de man die mijn badkamer wil stuccen en schuren. Bij interesse graag een privé berichtje sturen. Tot snel..?
Stuccen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates