Gratis Aanmelden

Afspreken met single dame

LenaLo (34)

Iemand die open staat voor een date Ik hoop iemand te vinden die openstaat voor een relatie. Iemand die serieus bezig is elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Ik ben nieuwsgierig om erachter te komen wie je bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: LenaLo
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Bommershoven
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met single dame LenaLo van 34 uit Bommershoven, Limburg-be
LolliPoP80 (38)
★★★★☆
Pleziertje met sexy dame kan nooit kwaad Ik ben een vrouw die niet zo goed tegen gebondenheid kan. Voor mij is elke dag weer spannend wat het gaat brengen... Ik ben altijd benieuwd wat voor uitdagingen ik tegenkom. Altijd gewillig en een pleziertje op z'n tijd kan zeker geen kwaad:)
Vrijen met hete dame
Ludevudu (34)
★★★★★
Hoe geil ben jij? Hoe geil ben jij? Ik laat me namelijk het liefst verwennen door een man en ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jij in petto zou hebben voor mij. Tip van de sluier...ik hou van gelikt te worden, ben jij daar een beetje goed in? :p
Daten met sexy dame
XUnknowNX (31)
★★★★☆
Gamende meid zoekt sportieve man. Sportief, verzorgd en groot zijn een paar trefwoorden die ik zoek in een man. Een man die graag games speelt zou ideaal zijn maar ik moet toegeven dat ik nogal competitief ingesteld ben.
Neuken met mooie dame
Nazanin2018 (30)
★★★★☆
Mondeling is beter toch? Met een klein beetje fantasie kan je van mij iets moois maken. Ik ben niet moeders mooiste dat weet ik, maar ik kan hele geile kunstjes, vooral met mijn mond. En dat is nu precies wat jij lekker vind toch?
Neuken met sexy dame
Iamchantal (36)
★★★★★
Tijd voor een feestje. He eindelijk is alles geregeld, de scheiding is rond en ik hem eindelijk mijn eigen plekje en er zit gewoon een bad in mijn nieuwe huis. Dus ik heb twee dingen om te vieren, dat ik weer vrijgezel ben en mijn nieuwe bad moet ingewijd worden. Wie gaat deze taak op zich nemen. O ja ik zie er wel braaf uit maar ik ben heel erg stout!!
Sex met wulpse dame
KnapLichaampje (31)
★★★★★
Druk jij je eikel in mijn sterretje? Mijn mannetje is nogal afkerig van anale sex, balen, want ik vind het juist heel erg geil als een eikel tegen mijn sterretje aandrukt. Ik ga hem niet dwingen hoor, zoek ik liever iemand die er net zo veel van geniet als ik!
Neuken met wulpse dame
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates