Gratis Aanmelden

Afspreken met eenzame dame

Mixxje (37)

Sex is te lekker om het niet te doen! agree? Discreet graag!! anders word het helemaal geen huwelijk meer voor mij. Heb er al eentje verkloot maar andere mannen, wat zeg ik, zoveel mogelijk mannen uhh.. vind het heerlijk maar moet ook maar eens verbinden aan de man van wie ik hou.. Stiekem nog 1 keer dan.. uhum, ben jij die laatste?

Maak contact met haar
  1. Naam: Mixxje
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Dordrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspreken met eenzame dame Mixxje van 37 uit Dordrecht, Zuid-Holland
XleonoraAAaX (33)
★★★★☆
Ik zoek een man die mij in mijn kontgaatje wil neuken. Saai ben ik niet en met neuken al helemaal niet. Voor bijna alles sta ik open en hoe geiler hoe beter voor mij. Mijn grootste wens is helaas nog geen werkelijkheid geworden en dat is dat ik in mijn kontgaatje genomen word. Daarom ben ik hier om een man te zoeken die mij in mijn kontgaatje wil neuken.
Naaien met lieve dame
Sweetiegirl82 (36)
★★★★★
Rijke vrouw wil seksen en niks meer Ik wil nu eens een man die niet uit is op mijn centen, maar me gewoon lekker in alle hoeken en standen wil neuken. Verder hoef ik niks van je en jij hopelijk ook niet van mij! Ja ik ben rijk en single, neuk mij zo vaak en hard je maar wilt maar daarna gaan wij gewoon op een nette manier uit elkaar ;)
Naaien met lieve dame
Jultje2017 (35)
★★★★☆
Ik zoek een vent die alles met mij wil en kan! Ik wil een man, die weet wat hij wilt. Recht op zijn doel af gaat, geen twijfels heeft. Single is en houd van lekkere seks, ik ben er dol op en zou graag nog dingen willen doen die ik nog niet eerder gedaan heb. Lijkt het jou wat?
Vrijen met wulpse dame
Lievejantine (37)
★★★★☆
Kan ik bij jou crashen? Voor mijn werk als vertegenwoordigster ben ik vaak onderweg. Na een lange dag heb ik niet altijd evenveel zin om weer naar huis te rijden. Mijn baas betaalt het niet altijd als ik overnacht in een hotel, hij vindt dat ik dan best wel naar huis kan rijden. Het wordt me te duur als ik dat iedere keer zelf moet betalen. Dus!! Voor de overnachtingen die hij niet wilt betalen, zoek ik een plaats om te crashen, de bank is ook goed maar liever kruip ik dan bij iemand in bed. Als ik in jouw buurt ben en ik kan wel op hotel, mag jij bij mij in bed komen kruipen in het hotel, zo hoef ik de nacht niet alleen door te brengen. Dat er niet veel van slapen terecht komt, dat zul je vast dan ook wel begrijpen?
Vrijen met lieve dame
VlaamseSara (32)
★★★★★
wil jij mij op zijn hondjes neuken? Mijn vriend weet niet dat ik hier ingeschreven sta en dat moet ook zo blijven. Dus je moet wel discreet zijn. Ik heb me hier ingeschreven omdat ik zo geil ben als een beer en het is een fantasie van mij om sex te hebben met een wildvreemde man. Heerlijk genieten van mijn zeiknatte kut met je tong, vingers en je lul.
Afspraakje met rijpe dame
Anndrreah (36)
★★★★★
verbindingen Ik voel graag kracht, geduld en zekerheid in een relatie. Ik vind het leuk om me verbonden te voelen zoals het hoort. Je bent een nuchtere, zorgzame en eerlijke man. Je bent toegewijd en denkt na over je doelen.
Afspreken met hete dame
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Ik wil graag van windows 10 naar 11 gaan, maar ik snap helemaal niets van computers. Ik zoek iemand die me kan helpen en als beloning een nummertje met mij accepteert.
Windows installatie (Klus van 1 uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates