Gratis Aanmelden

Dating met single dame

miss-happy (39)

Weet je wat ik ben?? Ik ben altijd happy!, altijd vrolijk!, altijd druk! & altijd GEIL!

Maak contact met haar
  1. Naam: miss-happy
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met single dame miss-happy van 39 uit Antwerpen, Antwerpen
pearlJuul (31)
★★★★☆
Ik zoek een man die er gek op is om een vrouw keihard te neu Helaas kan ik mijn tieten niet groter maken of ik moet ze laten opereren. Dat wil ik niet, want ik hou niet van een mes in mijn lichaam. Ik hou meer van een pik in mijn lichaam. Vind jij mijn tietjes mooi en wil jij die kussen en jouw pik diep en ruw in mijn zalige kale kutje duwen?
Afspreken met lekkere dame
Soumaira (34)
★★★★★
Maak jij het beest in mij los? Eten is wel echt een passie. Heerlijk toch al die gerechten? Ze noemen het ook wel 'Food Porn' Van het laatste kan ik ook geen genoeg krijgen. Help jij mij kreunend en gillend de nacht door?
Dating met geile dame
NudiLaura (34)
★★★★★
Mag ik je leegpijpen? Ik zoek een heerlijke vent om een heerlijke tijd mee te hebben. Ik sta al zolang droog en ik verlang echt heel erg ernaar om op een stijve paal te zuigen en erop te gaan zitten.Wie durft het aan om mij zonder condoom te gaan verwennen.
Naaien met eenzame dame
Kiley85 (32)
★★★★☆
ik kijk uit naar de man van mijn dromen Ik ben hier op zoek naar vriendschap en relatie als dingen goed gaan, het kan me niet schelen wie je bent, zolang je me maar goed behandelt, hoewel ik je misschien een goede persoonlijkheid nodig hebt.. ;)
Daten met mooie dame
Stoerevrouw1986 (31)
★★★★☆
Brutaaltje wil goed genomen worden door geile vent op dit moment lekker op vakantie!
Afspreken met sexy dame
Charlottelove (39)
★★★★★
Misschien zelf ook nog wat fantasieën? Ben jij die man, waar ik mijn armen en benen omheen kan slaan en niet veel taboes heeft ? Misschien zelf ook nog wat fantasieën heeft, en weet wat hij in het leven wilt. Ik ben niet op zoek naar een relatie, tenzij het een sexrelatie is
Dating met geile dame
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates