Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

ooElsjeXoo (35)

Man gezocht die dikke tieten weet te bespelen Wil je mijn tieten pakken en te pik ertussen klemmen? Laat me eens weten waar je je kwakkie zou willen laten. Misschien willen we wel hetzelfde! Ik heb meer dan alleen een mondje en tieten hoor....

Maak contact met haar
  1. Naam: ooElsjeXoo
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Gent
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspreken met lieve dame ooElsjeXoo van 35 uit Gent, Oost-vlaanderen
Marijsje (36)
★★★★☆
Ook opzoek naar lekkere seks? Ik hou van seks maar krijg te weinig naar mijn gevoel. Zijn er mannen die dit herkennen? Die ook op zoek zijn naar een vrouw, alleen sex? Dan hoop ik dat je een reactie stuurt. Ik zoek geen relatie.
Vrijen met geile dame
Brend00tje (37)
★★★★★
Billenman voor dit stevige achterwerk gezocht Ben jij wel een echte billenman en vind je mijn billen zeker een beurt waard? Dan hoop ik snel wat van je te horen en wie weet kunnen we het heel snel heel gezellig maken?!
Vrijen met rijpe dame
SiennaRood (34)
★★★★☆
Een geil meisje Meisjes met rode haren, je weet wat ze over ons zeggen, nou ik hou niet alleen van kussen maar van zoveel meer heerlijke dingen, teveel om op te noemen. Ik wil je graag uitdagen voor een avontuur, waarin wij samen centraal staan, onze twee lichamen die geil zijn voor elkaar, en die niet kunnen wachten om samen te kunnen zweten, vol passie.
Naaien met lekkere dame
poisonivy (30)
★★★★★
Pijpbeurt van een uur? Kijk je uit dat ik je niet vergiftig met mijn geilste ideeën. Heb je zin in een neukpartij. Iets te veel nattigheid. Een pijpbeurt van bijna een uur. En draai je je handen niet om voor een lekker geil sletje wat jou ballen tegen der aan wil voelen kletsen. Dan ben je nog maar een paar centimeter bij mij vandaag. Hoor ik van je zo snel mogelijk?
Afspreken met eenzame dame
KimAA (30)
★★★★★
echt een relatie. Je bent op zoek naar een leuke soms beetje gekke meid eentje die niet lult maar doet :) Dan moet je mij eens leren kennen!!
Dating met mooie dame
Wivin6 (31)
★★★★★
Lief knuffelbeertje zoekt een man om zalig mee te knuffelen Leuk, lief en lekker knuffelen.. doe jij mee??
Sex met single dame
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates