Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

Donnawhite (34)

Meer dan een bobbel in je broek! Ik fluister in je oor "Ben je geil, want ik zie een bobbel in je broek" mijn hand glijd over je kruis en ik mijn interesse is gewekt. Hoe wek jij mijn interesse?

Maak contact met haar
  1. Naam: Donnawhite
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Oldenzaal
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lieve dame Donnawhite van 34 uit Oldenzaal, Overijssel
RecordbreaK (36)
★★★★★
Leuke spontane dame is klaar voor een leuke man in haar leve Ik ben Ashley! Aangenaam kennis maken. Ik ben nog nooit echt verliefd geworden, maar ik ben er meer dan klaar voor. Ik zou zo graag een leuke man leren kennen via hier. Ben er klaar voor!
Vrijen met eenzame dame
Ida80 (37)
★★★★☆
Vind jij masturberen ook zo lekker? Aangezien ik maar alleen ben en totaal geen seksuele omgang heb met anderen mannen speel ik maar met mezelf. Ik zet de laptop aan en ga in mijn ondergoed op bed liggen. Als ik een geil filmpje zie speel ik die af en ondertussen lig ik lekker te masturberen.
Afspraakje met sexy dame
kimmkiss (34)
★★★★☆
een leuke gezellige man met een goed gevoel voor humor Ik wil een persoon die om al mijn moppen kan lachen en gelukkig kan zijn. Ik wil iemand die ook leuk kan zijn. Ik wil iemand die kan laten zien dat sommige mensen wat ontspanning nodig hebben.
Naaien met lekkere dame
Josepha88 (30)
★★★★★
Een man die mijn dag kan verlichten Je hebt niet de intentie om bij mij in te trekken, maar het voelt wel goed als je iets goeds voor iemand doet. Het maakt altijd een heleboel goed, althans dat vind ik in ieder geval.
Vrijen met mooie dame
Honey_Bunny (38)
★★★★☆
Mag ik op jouw eikel sabbelen? Nou mannen waar blijven jullie nou? De een laat me zitten, de ander durft niet. Kom op ik bijt niet hoor, nou ja alleen zachtjes als je dat wil. Maar liever sabbel ik gewoon hoor, op je geile natte eikel bijvoorbeeld. Wil jij mijn kutje dan uitgebreid verwennen?
Afspraakje met lekkere dame
kinkylust (31)
★★★★★
Een geile man die zijn pik goed stijf kan houden en me graag Zie jij het zitten om stiekeme afspraakjes met mij te maken? Het lijkt me zo lekker spannend om elkaar te zien en eigenlijk niks te zeggen, maar alleen keiharde seks te hebben. Het liefst een beetje ruig, dus met diep pijpen, lekker anaal en het goed vastgrijpen van mijn tieten.
Neuken met sexy dame
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates