Gratis Aanmelden

Afspreken met geile dame

Kontjeneuke1986 (31)

Laat je mij spuiten? Ik heb sinds kort een latrelatie met een schat van een man, alleen op seksgebied is het niet super! Niet dat ik allerlei hoogstandjes verwacht, maar ik wil wel lekker klaarkomen. En dat moet ik nu dus faken, terwijl ik als ik lekker verwend word spuitend klaarkom. Ik wil hem niet kwetsen, daarom zoek ik stiekem naar een seksmaatje! Denk je dat je mij wel lekker kunt laten spuiten?

Maak contact met haar
  1. Naam: Kontjeneuke1986
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Roermond
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspreken met geile dame Kontjeneuke1986 van 31 uit Roermond, Limburg
Brrrri (37)
★★★★☆
Een goede man, die ook op zoek is naar een relatie. Ik ben op zoek naar een man die ook dingen goed geregeld heeft, maar net als ik op zoek is naar een relatie. Ik vraag je alleen dat je eerlijk en oprecht bent en een lief karakter hebt. Je bent netjes verzorgd en opgeruimd omdat ik niet tegen trope kan.
Daten met rijpe dame
ChocoFreak (35)
★★★★☆
Ik hou van seks en pijp graag! Mag ik? Zin in een heet mannenlichaam en zin om een hete pik te pijpen, ik hou ervan en ben gek op oraal. Zonder orale seks kom je bij mij niet weg en kan bijna wel zeggen dat het mijn specialiteit is. Zullen wij er eens flink op los gaan en met elkaar gaan genieten?
Vrijen met sexy dame
delief (38)
★★★★★
Alleen zijn is saai ,daar gaan we wat aan doen? Alleen zijn vind ik maar niets en zoek een lotgenoot, een leuke gezellige man die er ook echt klaar mee is. Ik weet gewoon dat we er samen voor kunnen gaan en het mooiste eruit kunnen halen. Dat is toch het doel wat we voor ogen hebben samen?
Neuken met lekkere dame
Loisa (32)
★★★★☆
Opzoek naar relatie Lief, vlot en sexy :)
Dating met sexy dame
bl0ndeval (38)
★★★★★
Ik ben hier voor vriendschap en verkenning. Jij bent charmant en wilt mijn vriendje zijn. Je bent slim, aantrekkelijk en zelfverzekerd. Je kleedt je eenvoudig en aangenaam. Je hebt goede manieren en normen. Je bent lief, leuk en betrouwbaar.
Afspraakje met single dame
pxllido (31)
★★★★☆
Ik ben geïnteresseerd om iemand te ontmoeten die volwassen Mijn ideale man is lief, eerlijk en trouw aan zijn meisje. Iemand die klaar is om een ??serieuze relatie te hebben en verantwoordelijk genoeg om verantwoordelijkheden te nemen. Ik hou van een volwassen man die volwassen genoeg is om zijn beslissing te nemen en op zoek is naar een serieuze relatie.
Vrijen met single dame
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Oven schoonmaken (Klus van 3 uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates