Gratis Aanmelden

Naaien met eenzame gilf

LovelyRosy (49)

Een man die me zoveel plezier kan geven. Ik zoek iemand die niet gebonden is aan iemand en die me kan neuken wanneer ik dat wil. Iemand die zijn talent aan mij zal tonen en die veel ervaring heeft met het verwennen van een vrouw. Iemand die zijn best zal doen in bed.

Maak contact met haar
  1. Naam: LovelyRosy
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Veenhuizen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met eenzame gilf LovelyRosy van 49 uit Veenhuizen, Drenthe
gabico (36)
★★★★☆
Een goede man die ik volledig kan vertrouwen. Een man met wie ik volledig mezelf kan zijn en die ik volledig kan vertrouwen, die me niet zal bedriegen en altijd eerlijk tegen me zal zijn. Een liefdevolle, zorgzame man met ook met een flinke dosis humor is iets dat voor mij de beste combinatie zou zijn.
Afspraakje met mooie dame
Rchll_X (39)
★★★★☆
Een leuk iemand waar ik altijd bij kan zijn als ik alleen b Het soort mensen die makkelijk in de omgang zijn.Mensen die vrienden willen zijn.Iemand die me helpt om bij andere mensen te zijn.
Dating met sexy dame
Partyme2018 (35)
★★★★★
Dringend opzoek naar seks Ben jij die grote geile man die mij helemaal uit elkaar kan trekken en discreet kan blijven? Heb je zin om seks te hebben zonder gevoelens maar wel met respect! Stuur mij een lekker berichtje en wie weet zuig jij binnenkort lekker aan mijn tepels..
Afspreken met single dame
Lilllianah (38)
★★★★☆
De liefde van mijn leven loopt ergens rond Als ik mijn ogen sluit, zie ik je! De persoon met wie ik mijn leven zou doorbrengen, maar soms heb je bruin haar, de andere keer dat je blond bent! Ik denk dat het betekent dat uiterlijk niet belangrijk is. Als we oud zijn, zijn we al grijs dus dat is niet waar het om gaat! Ik wil me veilig voelen met een man! Wees geliefd en hou nog meer van je!
Dating met hete dame
FilthyD0ris (38)
★★★★☆
Een spannende ontmoeting. Ik ben geen katje die je zonder handschoenen aan moet pakken, want bij mij mag je wel een tikkie hard te werk gaan. Ik wil je goed kunnen voelen en als je het goed doet dan zal ik je dat laten merken ook.
Neuken met mooie dame
Lovececile (39)
★★★★☆
Nodig jij mij uit? Ik was laatst uitgenodigd voor een feestje bij goede vrienden en kwam daar een leuke vrijgezelle man tegen, dacht ik. Het was overduidelijk dat we elkaar aantrekkelijk vonden. Mooie sprekende ogen echt het type man waar ik verliefd op kan worden. We hebben ons enge tijd teruggetrokken en heerlijk van elkaar genoten. Hoor ik de volgende dag dat hij getrouwd is. Wat een teleurstelling, dat nooit meer! Ik hoop dat dit mij geen tweede keer gebeurd, dat is echt niet leuk. Ben jij een man die direct aangeeft dat je al een relatie hebt? Kortom eerlijk en oprecht? Ik wil heerlijk gaan genieten met een man die mij past en lekker in het leven staat. Kun je makkelijk tijd vrijmaken om regelmatig iets te ondernemen en elkaar beter te leren kennen?
Daten met mooie dame
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates