Gratis Aanmelden

Sex met geile gilf

mijnkont (49)

Ik laat zien wat ik in huis heb Ik zal gelijk eerlijk zijn: ik ben hartstikke trots op mijn kont, eigenlijk op mijn hele lichaam. Ja heren, er kunnen dames tevreden zijn met hun lichaam. Ik heb er niets, maar dan ook niets aan laten doen. Tuurlijk, ik verzorg mezelf en beweeg genoeg, maar niets cosmetisch. Nou ben ik dus al 46 jaar. In mijn gezicht is dat dus wel te zien (grom), maar ook daar laat ik niets aan doen. Ik ben nou eenmaal zo en zo blijft het. Nog een keertje eerlijk en even tussen o

Maak contact met haar
  1. Naam: mijnkont
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: IJsselmuiden
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Motor
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met geile gilf mijnkont van 49 uit IJsselmuiden, Overijssel
GracieL (31)
★★★★★
Een soort man die hetzelfde is als ik Een man die ook andere mensen weten te waarderen. De mensen zullen blij zijn als we eenmaal samen gaan. Een man die ook vriendelijk is voor anderen!
Sex met lekkere dame
NadiaJo (36)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een ideale partner. Ik hoop mijn perfecte match hier te vinden. Je accepteert me zoals ik ben. Je durft beslissingen te nemen, waarden en familie zijn belangrijk voor je. Nog 3 dingetjes: je kunt goed koken, je bent geen roker of alcoholist.
Dating met sexy dame
Djoeke (39)
★★★★★
Knap jij haar op? Er is achterstallig onderhoud aan mijn huis maar ook aan mijzelf! Als jij handig bent dan kunnen we dealtje sluiten, denk je ook niet! :)
Daten met mooie dame
staceylikt (37)
★★★★★
Gaan wij samen seks hebben onder de douche! Seks onder de douche lijkt mij zo geweldig toe, jij tilt mij op tegen de muur aan en neemt me lekker onder jouw hoede.Wat zouden wij er een heftige tijd van gaan maken!
Afspraakje met mooie dame
watch_it_all (31)
★★★★★
Ik ben hier op zoek naar iemand die goed voor mij zal zijn. Laten we het leven vandaag beter maken voor ons. Ik ben hier alleen voor iets dat me echt gelukkig zal maken. Kun jij mij dat bieden? Ik hoop dat we binnenkort een geweldige dag voor de boeg gaan hebben.
Afspraakje met rijpe dame
Sesona (32)
★★★★☆
Just sex! Hee jij daar. Ik zoek een neuk maatje, een man waar ik heerlijk mee kan genieten zonder te veel ingewikkeld gedoe. Mijn leven was al complex genoeg, en een relatie ben ik niet klaar voor, maar lekkere seks, ik hunker er naar! Kan jij mij dat bieden?
Neuken met mooie dame
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Auto reparatie (Klus van half uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates