Gratis Aanmelden

Daten met mooie dame

sweetkye (39)

Mag dansen op je paal? Ik ben sportief en dans veel. Mag ik dansen op je paal, steeds wilder en heftiger? Mijn borsten wild op neer laten wippen. Je hoort mijn geil steeds harde soppen. Laat je je paal dan ook in mijn ster verdwijnen?

Maak contact met haar
  1. Naam: sweetkye
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met mooie dame sweetkye van 39 uit Almere, Flevoland
Sexykatie (38)
★★★★☆
Seks kunnen we overal wel hebben! Waar we ook seks hebben, dat staat open voor me. Dat mag lekker buiten in het park zijn of in het bos. Of we doen het overal in huis dat is ook net zo lekker. Ik wil een lekkere vent die ook raad weet met een vrouw die veel zin heeft. Ben jij de man?
Afspreken met rijpe dame
Nouseke2018 (30)
★★★★★
Vind ik jou hier dan wel? Ik vraag toch niet teveel als ik gewoon een lieve, fijne man hoop te vinden? Iemand waar ik goed mee door één deur kan en wie weet wel iets heel moois kan opbouwen. Je bent wel een man met een eigen mening en met respect en van egoistische types houd ik helemaal niet. Voor de rest komen we er wel uit samen;-)
Neuken met sexy dame
Prinsesse1979 (38)
★★★★★
Iemand om alles mee te delen zonder dat het een verplichting Eigenlijk zoek ik iemand die zich kan vinden in wat ik zoek. Een man die mij niet claimt maar we moeten elkaar lekker vrijlaten. Misschien komt er een mooie vriendschap?
Neuken met rijpe dame
Arlettelove (30)
★★★★☆
Kom jij met mij een feestje vieren. Zo mijn scheiding is eindelijk afgerond en nu kan ik alles doen wat ik wil. Tijd om dat eens goed te gaan vieren, en dat wil ik vieren door me eens lekker te laten nemen, want mijn ex deed dat dus al jaren niet meer. Ik zorg voor een drankje, neem jij dan een lekkere worst mee.
Afspreken met single dame
Ellengirl2018 (33)
★★★★★
Ik heb nog veel meer in gedachten. Niet dronken maar aangeschoten. Dan ben ik in de perfecte mood om eens lekker te pijpen. Of heerlijk mijn vinger in jou kontje te duwen. En ik heb nog veel meer in gedachten. Misschien zien we elkaar dan nog wel veel vaker. Lijkt je dat wat?
Naaien met single dame
Tianca87 (31)
★★★★★
Wie lijd mij rond? Zo helemaal nieuw hier in Eindhoven en zou leuk zijn nieuwe mensen te leren kennen. Of beter gezegd wat leuke lekkere mannen ha! Beetje in de buurt zou top zijn maar oke ik heb een scootertje dus kan echt wel overal komen ;)
Afspraakje met geile dame
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Ellemijn
★★★★★★★★★★
Welke lieve man zou zo aardig willen zijn om mijn beide fietsbanden te komen plakken of vervangen? Beloning is na afloop bij mij op de bank ;)
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates