Gratis Aanmelden

Daten met single dame

C0ffeelover (39)

Gaan we voor een kop koffie? Een goede kop koffie is nooit verkeerd, en zie het al voor me dat we elkaar leren kennen onder het genot van een koffie. Dat is in mijn ogen ook nooit verkeerd. Want dat het gezellig word, dat is een feit natuurlijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: C0ffeelover
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Arkel
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met single dame C0ffeelover van 39 uit Arkel, Zuid-Holland
Bianclovesd (33)
★★★★★
Hete tijger zoekt wilde temmer! Heet, sexy en wild!
Dating met lieve dame
Vampsucker (34)
★★★★☆
Geile dame wil file pijpen en je zak legen uit verveling ging ik altijd mijn vriend pijpen in de auto maar nu ik geen relatie heb zoek ik een leuke vent die ik eens lekker kan verwennen tijdens en rijden. En als we een pitstop maken mag je ook mij berijden! Een pre: Je moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs
Afspreken met eenzame dame
Hetvrouwtje (30)
★★★★☆
Ik wil wel weer eens goed geneukt worden. Ik wil weer eens lekker verwend worden, ik kan me namelijk niet meer heugen dat ik seks heb gehad met een lekkere vent. Ik zoek een man met een groot libido die mijn gladgeschoren kutje goed kan waarderen.
Naaien met single dame
Juliedeknapste (36)
★★★★☆
Vrijgezelle spannende man Een man moet echt geil zijn. Met zijn ogen mij kunnen verleiden. Ik hou van langdurige seks, mijn gaatjes mogen allemaal gevuld worden door jou. Ik zoek dan ook een man met een hoog libido, geil en sexy
Dating met lekkere dame
avvviana (38)
★★★★☆
Bouw voort op iets moois, dat is het beste gevoel! Ik vind het heerlijk om een man te vinden en voort te bouwen op iets moois. Dat is het ding dat ik in het leven wil. Laat het gebeuren en doen wat we willen dat perfect is. Ben je klaar voor mij?
Sex met eenzame dame
Stacey1981 (36)
★★★★☆
Heb jij zin in mij? In eerste instantie ben ik alleen op zoek naar iemand om elkaar oraal te verwennen. Misschien dat er meer kan/gaat gebeuren maar dat zien we dan wel. Heb jij zin in mij?
Neuken met eenzame dame
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates