Gratis Aanmelden

Daten met single dame

C0ffeelover (39)

Gaan we voor een kop koffie? Een goede kop koffie is nooit verkeerd, en zie het al voor me dat we elkaar leren kennen onder het genot van een koffie. Dat is in mijn ogen ook nooit verkeerd. Want dat het gezellig word, dat is een feit natuurlijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: C0ffeelover
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Arkel
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met single dame C0ffeelover van 39 uit Arkel, Zuid-Holland
SabinAK (34)
★★★★☆
Wil jij ook langer neuken dan 5 minuten? Ik zoek niet veel, een man om af en toe veel mee te neuken. Niet even 5 minuten maar eentje waar ik lekker bovenop mag zitten nadat ik hem goed lang gepijpt heb en zou het ook wel geil vinden als je mij dan van achteren lekker diep neukt en mijn kut vol spuit.
Dating met hete dame
MoniekIntiem (30)
★★★★☆
Ik heb zin in jou! Ben jij van puur genot, weet je daar een beetje een spannend tintje aan te geven om het nog leuker, warmer en heter te maken, ben je een man van daden en kan je een meid als ik lekker laten genieten, dan moet je mij snel laten weten hoe je dat gaat doen!
Afspraakje met wulpse dame
Emmadebeste (37)
★★★★☆
Ben jij die man die altijd meer wilt? Dag Heren, ik ben opzoek naar een geweldige lover, een man die mij kan verwennen tot op het bot, mij kan laten spuiten bij het klaar komen, en nog een ronde wil Iemand met een hoog libido, die niet meteen na een ronde klaar is.
Naaien met sexy dame
staceylikt (37)
★★★★★
Gaan wij samen seks hebben onder de douche! Seks onder de douche lijkt mij zo geweldig toe, jij tilt mij op tegen de muur aan en neemt me lekker onder jouw hoede.Wat zouden wij er een heftige tijd van gaan maken!
Afspraakje met mooie dame
Birtha (36)
★★★★☆
Ik heb zin in lekkere seks met jou Vind je de vrouw op de toppositie, doggy style, reverse cowgirl, en de 69 zijn die je favoriete, nou we moeten er een beetje extra smaak in stoppen, ben je er klaar voor om dat te doen?
Neuken met sexy dame
RuitC (39)
★★★★☆
Aardige maar toch pittige dame zoekt de liefde van haar leve Ben jij ook zo alleen en heb je zin om weer een leuke relatie op te bouwen? Dan zoek ik jou! Geef maar ook gewoon toe dat je het alleen zijn ook zat bent, dan kunnen wij het toch gewoon weer leuk gaan maken? Reageer alleen als je serieus bent.
Afspreken met geile dame
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates