Gratis Aanmelden

Daten met mooie dame

LatexAnna (38)

Mijn lichaam schreeuwt om geneukt te worden! Hou jij van ruig, geil en vooral van iets lekkers? dan kun je dat bij mij krijgen! Mijn lichaam schreeuwt om geneukt, gelikt en beft te worden door een ervaren en lekkere kerel. Heb jij genoeg energie om het meerder keren op een avond met mij te doen? Ik heb een zeer lange adem namelijk en bruis van de energie. Gaan wij heerlijk van elkaar smullen?

Maak contact met haar
  1. Naam: LatexAnna
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Baard
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met mooie dame LatexAnna van 38 uit Baard, Friesland
StoereGwentje (30)
★★★★☆
Altijd neuken... Wil je een vrouw met een kut die 24/7 nat is en je lul wilt voelen, een vrouw wat graag pijpt en slikt, die zich braaf in haar kontje laat neuken? Dan moet je wel net als ik vrijgezel zijn want ik wil vaak en veel!
Dating met eenzame dame
Yunamotion (38)
★★★★☆
Ik wil anaal neuken. De stap is gezet, ik heb een account. De volgende stap is een vent die mij wil neuken. Niet zomaar neuken, maar in mijn kontje. Anaal is nieuw en ik wil weten hoe dat voelt.
Sex met geile dame
Love-Larissa (37)
★★★★☆
Sekstherapie is wat ik nodig heb! Het heeft lang geduurd maar eindelijk ben ik er achter dat ik autoseksueel ben. Auto-wat? Ja, seks met een man heeft mij nog nooit geil gemaakt, met een vrouw overigens ook niet. Alleen als ik me masturbeer, wat toch wel enkele keren per dag is, wordt mijn kutje vochtig en kan ik klaarkomen. Er is een oplossing voor: het toch maar keer op keer blijven proberen in de hoop dat het dan uiteindelijk wel eens lukt om te genieten terwijl ik door een man word geneukt. Sekstherapie dus. Schrik dus niet als het niet de eerste keer lukt, het ligt niet aan jou maar aan mij.
Afspreken met hete dame
Kissgirl1986 (31)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke toekomstige partner. Ik zoek geen jaloerse type, voor mij is het belangrijk dat wij beiden onze ruimte hebben om te doen wat wij dagelijks doen. Ik wil mij niet verstikkend in een relatie voelen, dus een aanhankelijke persoon is wel een afknapper. Verder zijn een leuke uitstraling en een leuke karakter wel gewenst
Sex met single dame
KimmyHot (32)
★★★★☆
Kom jij mijn kutje nat maken of moet ik het zelf doen? Ben jij een man met hoge potentie? Niet van het rechttoe neuken, maar ben je creatief met standjes? Dan kan ik je goed gebruiken. Ben je ook netjes intiem geschoren? Dan ben je mijn type man.
Sex met sexy dame
Kommijbeffen (36)
★★★★★
Hoe geiler hoe beter.. Hey hallo en wat spannend dit. Ik zoek dates met meerdere mannen om ons eens heerlijk helemaal te kunnen laten gaan. Gillen kreunen het maakt me niet uit! Hoe geiler hoe beter is mijn motto..
Afspreken met mooie dame
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates