Gratis Aanmelden

Daten met eenzame dame

Rule (37)

Standje 69, dat wil ik! Snap jij dat nou? Mijn vriend houdt niet van beffen of baffen. Maar hij wil wel gepijpt worden!! Nou, ik wil een standje 69 en je tong over mijn beide gaatjes voelen gaan!

Maak contact met haar
  1. Naam: Rule
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Bergen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met eenzame dame Rule van 37 uit Bergen, Limburg
NoorJ (38)
★★★★☆
op zoek naar een fatsoenlijke interessante kerel interessante mysterieuze mensen. houdt van de natuur. liefdes, dieren en natuurlijk moet het een echte oprechte persoon zijn met goede bedoelingen met betrekking tot daten.
Dating met hete dame
Brandrood (31)
★★★★☆
Ik ben gewoon nieuwsgierig. :-) Ik zoek een eerlijke jongeheer, dat net zoals ik ook bezig is met zijn carrière, maar zeker niet vergeet om ook eens te genieten van het leven. Jij moet ook betrouwbaar zijn en gewoon jezelf blijven en dan doe je al gek genoeg! :-)
Sex met rijpe dame
Groteliefde (39)
★★★★★
Een man om mijn lustgevoelens te bevredigen. Een man die er geen bezwaar tegen heeft dat ik een relatie heb en er voor gaat als hij bij mij is. Je kan mij helpen mijn lustgevoelens te bevredigen en je wilt sex voor af en toe. Je bent niet op zoek naar een vaste relatie.
Dating met geile dame
MinajEtrois (38)
★★★★☆
Sexy en geile vrouw heeft lekkere kont die verwend wilt word Hey lekkere geile mannen, ik ben in een ondeugende bui en op zoek naar een leuke man waar het mee klikt waar ik stout mee kan doen. Ik zoek wel een man die van een goede kont houd, die lekker kan verwennen en ik kick erop een man super geil te zien!
Neuken met geile dame
Malie (36)
★★★★★
Een man die mijn passie voor seks en reizen deelt! Als jij houdt van vakanties, de zon en neuken in de vrije natuur, dan ben jij de man waar ik naar op zoek ben. Ik ben pas gescheiden maar ik laat het niet aan mijn hart komen; Ik zoek gewoon een andere en vooral betere man om mijn kutje nu te laten verwennen.
Dating met lekkere dame
upmyass (31)
★★★★☆
Het liefst wil ik het in mijn kontje Geneukt worden in mijn kontje, dat vind ik nou eenmaal lekker, sorry hoor ;-) Alleen tot nu toe een dildo. Nog nooit een echte lul. Mijn ex vond dat namelijk niks. Daarom zijn wij ook uit elkaar. Maar ik zal vast wel mannen aanspreken die het wel erg geil lijken een knap kontje als die van mij te kunnen vullen. Je mag ook in me klaarkomen.
Vrijen met single dame
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates