Gratis Aanmelden

Daten met lekkere dame

Shaniqua79 (39)

Voorspel is heel belangrijk! Lekker lang van elkaar genieten met een voorspel van misschien wel een uur? Kan je dat? Want de mannen die je voor gingen waar heel snel klaar en hadden er helemaal geen zin in.. Ik wil een geduldige man die daar de tijd voor kan nemen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Shaniqua79
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met lekkere dame Shaniqua79 van 39 uit Brussel, Brussels
charmingKati3 (33)
★★★★☆
kom jij mij vullen? Heb je zin om mij eens lekker te vullen? Je houd van seks en kan een vrouw lekker laten genieten, je houd het wel even vol, of je kan vaker dan 1 keer. Ik kan ook heel discreet zijn hoor, als je al in een relatie zit, ik wil alleen seks.
Naaien met single dame
Kusjesandra (33)
★★★★★
Likjes aan mijn kutje! Ik hoop dat jij van een naakt poesje geniet als je dat zalig gaat likken? Ik heb er echt wel behoefte aan want het is nu alweer een tijdje geleden. Ik geef jou natuurlijk wel iets lekkers in de plaats.
Afspreken met sexy dame
distantdreamer1 (34)
★★★★★
Ben jij die man die ook voor me uit pakt? Ik droom er van om ook eindelijk eens een fijne man te vinden die er voor me is en die voor me gaat. Dat is wel zo genieten en ook zo fijn. We doen wat we willen samen en dat pakt altijd geweldig uit. Hoe zie jij dat voor je?
Naaien met lekkere dame
EsmeraldaCupa (30)
★★★★★
Zodra je mijn kontje aanraakt dan is het mijn lijf wat zegt Als ik ergens nou eens niet genoeg van kan krijgen, is het wel van anale sex. Zodra die vingers richting mijn kontje gaan is het al snel mijn lijf wat keihard reageert. En dan heel dominant het tempo wil gaan bepalen. Dus heb je flinke zin en kan je alles aan, dan kan je mijn honger wel stillen.
Sex met sexy dame
MDeego87 (30)
★★★★★
Ga jij met mij mijn verrassingsdoos uit proberen? Mijn speelpakketje is net gearriveerd en wat zitten er geile speeltjes in. Ik werd gelijk heet ervan ;-). Ik wil het uit proberen, maar niet in mijn eentje. Ik zoek een geile vent die ervan houdt om speeltjes te gebruiken en elkaar op die manier op te geilen. Tepelklemmen, dildo en nog veel meer spannends zit er in de verrassingsdoos.
Naaien met rijpe dame
niksdoen (38)
★★★★★
Een relatie of vriendschap om leuk mee op te trekken en mind Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.
Dating met single dame
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
Yade
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg veel last van mijn rug en schouders. Ik zoek iemand die mij wil komen masseren. Een half uur lang ene intense massage. Ik betaal je daarna met mijn lichaam..
Massage (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates