Gratis Aanmelden

Daten met single dame

Y0uandMee (30)

Hij herinnert zich kleine dingen over jou, Hij heeft geen hang-ups of oordelen over mijn lichaam en toont alles van affectie en aandacht. Je voelt je niet lelijk of ongemakkelijk en ook niet dat je fysiek niet goed genoeg bent. Hij is ook daadwerkelijk in staat om na te denken over de consequenties van zijn woorden en begrijpt dat niet alle pijn fysiek wordt toegebracht.

Maak contact met haar
  1. Naam: Y0uandMee
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Glain
  4. Provincie: Luik
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met single dame Y0uandMee van 30 uit Glain, Luik
MaaikeVanH (30)
★★★★☆
Welke man wil ook alleen seks? Waarom zijn er mannen die niet van neuken houden? Snap dat niet, die willen zich binden. Of het nu de leeftijd is of de man zelf dat maakt me op zich niet uit maar ik wil gewoon eens goed met een man genieten zonder verder gedoe erbij.
Sex met lekkere dame
Veronica-Hotste (30)
★★★★☆
Hoe wil je mij, staand of gebukt? Kick jij op een lekkere kont, waar ze zo lekker een tik tegenaan/op kan geven, die je mag baffen, rimmen, neuken of zelfs helemaal vol mag spuiten? Dan zoek ik jou en het liefst NU! Natuurlijk heb ik ook nog andere gaatjes ter beschikking maar een doener die niet schrikt om achterlangs te gaan, heeft mijn voorkeur :-)
Afspraakje met rijpe dame
Debbie79 (39)
★★★★★
Wie wil er een heet afspraakje met een altijd geile milf? Ik ben op zoek naar goed uitziende mannen of vrouwen voor een heet afspraakje met een geile milf met grote borsten. Discretie gevraagd en geboden uiteraard.
Afspreken met rijpe dame
HeavenS (35)
★★★★☆
Deze advocaat is op zoek naar een betrouwbare man voor een d Ik hou van liefde, en ik wil ook een man die me liefde kan bieden. Ik ga niet achter een date aan. Dat betekent dat ik zelf niet achter een man ben om voor een date te gaan.
Afspreken met sexy dame
Deliefstenadia (37)
★★★★★
Deins jij niet weg van een beetje haar? Hete meid met lekker harig kutje ziet het wel zitten om door jou eens goed onder handen genomen te worden. Ik ben dol op orale seks en daar pak ik flink voor uit.Daarna mag je met je dikke pik mijn natte kut neuken!
Daten met rijpe dame
StagePoes (33)
★★★★★
Wordt jij mijn seks buddy? Ik ben niet perse opzoek naar een relatie dat is zo moeilijk te onder houden met mij werk om dat ik veel weg ben. Ik wil wel graag als ik eens thuis ben een vaste seks buddy hebben. Om toch nog lekker aan mijn behoeftes te komen.
Sex met lieve dame
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates