Gratis Aanmelden

Daten met lekkere dame

Jenkje (38)

Zoekt mannen. Val jij op zwarte lange krullen, een goede kont en stevige borsten? En ben je ook nog eens getrouwd? Dan ben ik op zoek naar jou! Ben helemaal wild van getrouwde mannen en vind dat stiekeme gedoe erg geil! Maar je mag ook reageren als je single bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jenkje
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Heerenveen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met lekkere dame Jenkje van 38 uit Heerenveen, Friesland
IngeWil (39)
★★★★★
Ik wacht je op!! Ik draag graag uitdagende kledij. Wind dit je op? Ik wil best een showtje voor je geven of je opwachten in het zo mooi groen wordende bos? Heerlijk stoute dingen doen achter een boom met de kleding aan??
Neuken met mooie dame
XjuraX (32)
★★★★☆
Ik heb een kontje die verwend wil worden! Voor mij is een kont een heerlijke plek om verwend te worden. Ik vind het heerlijk als mijn kontje eerst lekker gelikt word en daarna met je vingers eens goed onder handen genomen worden. En dan als toetje heerlijk je pik erin. Dat is pas genieten in mijn ogen!
Afspraakje met mooie dame
Samsamsam- (37)
★★★★★
Zin in een kleuterjuf? Een verzorgde man die net als mij niet op zoek is naar een relatie. Samen oud worden zal er dus niet in zitten! We kunnen wel eens samen wat gaan eten of drinken zodat we elkaar wat beter leren kennen, maar die keuze laat ik volledig aan jou over.
Neuken met lieve dame
NoJoke (36)
★★★★☆
Ben jij die spannende man? Ik zoek een man die mij lekker wilt verwennen. Een man zonder vrouw of vriendin, die tijd voor mij heeft. Lekkere seks is voor mij belangrijk, ik wil dat je mij neemt in al mijn gaatjes, spannende spelletjes met me speelt.
Neuken met geile dame
Brrrandy (36)
★★★★☆
graag een man ontmoeten die me aardig behandelt ik zou het leuk vinden als je kerel lief en zorgzaam is. een goed persoon tot in de kern, en natuurlijk een groot gevoel voor humor
Neuken met lieve dame
xoxAngelina (31)
★★★★☆
Mag ik jouw paal hard zuigen? Nou ik ben echt een wilde poes en heb zin in een lekkere wilde beer die mij heerlijk verwend nadat ik hem lekker onderhanden heb genomen. Kan jij vaak klaar komen, en heb je zin in lekkere wilde en harde seks wat ook wel een beetje kinky word, dan ben je bij mij juist en ben jij de geen die ik zoek. Laat je snel een ondeugend berichtje achter voor mij!
Daten met geile dame
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates