Gratis Aanmelden

Daten met lieve dame

pleunis (38)

Ik wil een man die er thuis voor me is... Jij bent de man die ook graag eens een vrouw in zn leven wil. Ook al een tijd zonder zit en daar klaar mee is. Zo vullen we elkaar aan op de meest perfecte manier.

Maak contact met haar
  1. Naam: pleunis
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Hekelgem
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met lieve dame pleunis van 38 uit Hekelgem, Vlaams-Brabant
xxTheodoraxx (39)
★★★★☆
Leuke vent gezocht om seksrelatie mee op te bouwen! Ik ben op zoek naar een leuke vent die met mij samen een seksrelatie wilt opbouwen. Seks is voor mij erg belangrijk en daarom zoek ik een man die mij daarin kan bevredigen. Ik ben voor veel in maar niet voor alles. Maar dat leg ik je dan nog wel uit! Denk jij dat jij met mij samen iets op zou kunnen bouwen en dat je mij seksueel kan bevredigen? Niet langer wachten dan, want dat is zonde van onze tijd !
Naaien met wulpse dame
NxxKtijd (35)
★★★★☆
Kan jij mij een geweldig geile neuktijd bezorgen? Discretie gewenst. Liefst groot geschapen en een hoog libido. Tikkeltje dominant, bij voorkeur niet rokend, een sportief lijf hebben en zin hebben in een geweldige neuktijd met een geile vrouw.
Afspreken met lekkere dame
Sjinnie (37)
★★★★☆
Ik sta voor veel open. Jij ook? Een vriendin van mij had hier een tijdje geleden een advertentie geplaatst. Ik werd heel nieuwsgierig van haar verhalen. Ze heeft heel veel nieuwe ervaring opgedaan: een trio, bondage, een bezoek aan een parenclub enzovoorts. Dat wil ik ook! Ik sta voor heel veel open. Heb jij een leuk idee om met mij te gaan doen? Sta jij, net als ik, voor veel open? Ik ben heel benieuwd naar jouw idee. Ik hoor heel graag van jou.
Dating met eenzame dame
Celestelove (38)
★★★★★
Houden wij van dezelfde dingen ;) Ik vind het super geil om jou klaar te laten komen. En om zelf ook lekker verwend te worden. Ik hou van :Zoenen, tongzoenen, strelen, tepels likken en of strelen, beffen, vingeren, anaal en vaginaal neuken.
Neuken met lekkere dame
Luisinda (35)
★★★★☆
Ik zoek een vent die mij langdurig wil verwennen. Ben jij die lekkere vent die de mannen van mij kan afhouden? Een goedverzorgde, lieven man dat ben jij die ook nog eens weet wat hij wel en niet wil. Ik hoop dat jij mij kan weerstaan, tijger.
Afspraakje met lekkere dame
Maryammmm (33)
★★★★★
Kom je me naaien? Mijn man is internationaal chauffeur en zijn telefoon staat vol wijven nou als hij vreemd mag gaan dan mag ik het ook. Kom je me naaien binnenkort?
Daten met eenzame dame
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates