Gratis Aanmelden

Daten met lieve dame

Toppiekelly (38)

Ben benieuwd naar je! Welke man durft het aan met mij. Ik ben streng en hou van orde. Ik zoek dan ook geen relatie maar wel een man om ontzettend mee te keer te gaan. Extreme dingen zijn voor mij een pre! Dus als je durft hoor ik wel van je ; )

Maak contact met haar
  1. Naam: Toppiekelly
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met lieve dame Toppiekelly van 38 uit Leiden, Zuid-Holland
DeJudy (30)
★★★★☆
Ben jij nog impulsief of doe je het rustig(er) aan? Ben jij ook altijd iemand geweest die overal te snel achteraan ging of insprong en nu het wellicht wat rustiger aan wil doen? Dan kan je mij de hand geven. Na een aantal mislukte relaties wil ik eerst een goede basis leggen om daarna te kijken of het meer kan worden. Ik ben nogal impulsief dus misschien dat je mij af en toe af zal moeten remmen, maar dat lukt je wel toch?
Sex met lieve dame
Sandraaa79 (39)
★★★★☆
Weg die dildo, maak me gek met je stijve! Heet, nat en klaar met die dildo uit mijn kastje. Ik wil echt goede seks en daar van genieten en dan niet mijn dildo in mijn kutje maar echt jouw dikke stijve en jij spuit je je zaad zo mijn kut in? Maak me gek hoor en dat is genieten!
Naaien met rijpe dame
ToetieMoetie (37)
★★★★☆
Ik wil je zaad proeven Hmmm ben jij net zo geil als ik ben?? Lijkt het je wel lekker om eens lekker tussen mijn borsten te neuken en dan spuiten over mijn gezicht en in mijn lekkere mondje klaar te komen?? Ik kan niet wachten om je zaad te proeven!
Vrijen met mooie dame
Tijgermeiss (32)
★★★★★
Geile meid zoekt een geile vent voor alle standjes uit te p Als ik op mijn knieën zit met mijn kontje omhoog, dan heb jij 4 mogelijkheden. 1 je gaat mij beffen. 2 je gaat mijn kutje neuken 3 je duwt je harde paal zo mijn kontje in. Of ga jij voor mogelijkheid 4 en dan zijn ze alle drie doen. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar nummer 4. En jij?
Dating met wulpse dame
Brandendeli2017 (35)
★★★★☆
Wie heeft er trek in deze bruine chocolade dame? Once you go black you will never go back! Wie komt deze bruine chocolade dame verwennen? Ik hou van lekkere ruige seks en ben daar ook op zoek naar!
Vrijen met hete dame
JackyJolien (31)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een stoute date! Als ik een dag zou mogen uitkiezen waar ik helemaal los ga, dan is het wel Koningsdag! Een vrije dag om te kunnen genieten van alcohol, gezelligheid en misschien wel sex! Heeft er iemand daar interesse in?
Afspraakje met eenzame dame
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om echte seks met je te hebben als jij mijn toilet kunt repareren. Er blijft maar water door stromen. Ik ben radeloos. En heb geen geld voor een loodgieter.. :/
Lek repareren (Klus van half uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates