Gratis Aanmelden

Daten met lieve dame

Toppiekelly (38)

Ben benieuwd naar je! Welke man durft het aan met mij. Ik ben streng en hou van orde. Ik zoek dan ook geen relatie maar wel een man om ontzettend mee te keer te gaan. Extreme dingen zijn voor mij een pre! Dus als je durft hoor ik wel van je ; )

Maak contact met haar
  1. Naam: Toppiekelly
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met lieve dame Toppiekelly van 38 uit Leiden, Zuid-Holland
Jilly (38)
★★★★☆
Hee jij daar, heb je er al zin in? Wie wil er met mij een spannend en geil avontuur beleven. Ik ben wel iemand die niet snel schrikt van wensen van een man. Dus laat maar komen. En ik zal zorgen dat het werkelijkheid gaat worden.
Neuken met geile dame
Natalja (31)
★★★★☆
Ik weet dat je zit te kijken! Stelletje geile dieren! zitten jullie naar mij te kijken? Ik vind het heerlijk als ik bespied word door jou. Geil kijken hoe ik mezelf verwen en dan kreunend klaarkom. Wil je mij stiekem bekijken? Laat dan iets achter.
Vrijen met lekkere dame
Zonnbebloempie (31)
★★★★★
Ik wil altijd sex. Ben jij altijd geil, heb je altijd zin in sex, en is niets te gek voor jou? Mag ik echt ALLES met je doen, en alles ontdekken met jou, want dan ben jij degene die ik zoek, en waar ik mee wil gaan genieten. Ik kan alleen niet ontvangen, ben gebonden. Kan het bij jou? Dan kom ik gelijk...
Sex met wulpse dame
anoniempjehier (32)
★★★★☆
Vast seksmaatje voor minimaal eens per week!! NIET VERDER ZOEKEN Ik zoek een: SEKSMAATJE Ben je wat ouder, geen punt! Dan kan ik heerlijk nog wat van jou leren. Ben je wat jonger, ook goed, dan ontdekken we samen. Ik zou graag een vast seksmaatje vinden, waarmee ik met regelmaat kan afspreken. Minimaal eens in de week een vette vrijpartij moet toch te realiseren zijn. Ik kan verplaatsen en ontvangen.
Afspreken met hete dame
Miona (36)
★★★★☆
Wie helpt me om een keuze te maken? Een mede-doener, eentje van geen woorden maar van veel daden. En dat kan van alles zijn hoor, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar dat ene, je weet vast wel wat ik bedoel?
Naaien met hete dame
1stday (35)
★★★★☆
Ik wil wel eens wat meer voelen dan alleen mijn vinger ;-) Ik wil anaal geneukt worden, ik heb dat nog nooit gedaan en het lijkt me zo geil. Als ik daar al eens voel met mijn vinger wordt ik zo nat. Maar het is dan wel voor mij de eerste keer, dus zul je wel voorzichtig met me zijn? Want dat strakke kontje van mij moet wel wennen natuurlijk. Of heb jij al zoveel ervaring?
Afspreken met single dame
Ellemijn
★★★★★★★★★★
Welke lieve man zou zo aardig willen zijn om mijn beide fietsbanden te komen plakken of vervangen? Beloning is na afloop bij mij op de bank ;)
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Jenneken
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos: ik moet dringen verhuizen, maar geen middelen, geen vervoer en geen geld. Ik heb daarom besloten om te slapen met degene de mij uit de brand zou willen helpen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates