Gratis Aanmelden

Daten met rijpe dame

Brrrri (37)

Een goede man, die ook op zoek is naar een relatie. Ik ben op zoek naar een man die ook dingen goed geregeld heeft, maar net als ik op zoek is naar een relatie. Ik vraag je alleen dat je eerlijk en oprecht bent en een lief karakter hebt. Je bent netjes verzorgd en opgeruimd omdat ik niet tegen trope kan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Brrrri
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Muizen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met rijpe dame Brrrri van 37 uit Muizen, Antwerpen
Catoo84 (33)
★★★★★
Mijn huisje is klaar nu nog een extra bewoner vinden die ook Ik zoek een zorgzaam type, een beetje romantisch, knuffelig en vooral grappig. Leeftijd is niet echt iets waar ik naar kijk zolang wij maar klikken op geestelijk gebied. Ik vind het leuk om sportieve dingen te doen zoals fietsen door het bos dus zou het ook wel leuk zijn als jij dat leuk zou vinden. Een beetje sportief dus dat betekend niet dat jij een afgetraind lichaam moet hebben hoor.
Sexdating met single dame
postbode (31)
★★★★★
Leuke meid is op zoek naar een leuke gozer Ik heb niet een bepaalde type voor ogen waar ik meteen van zou smelten, voor mij is het innerlijk belangrijk en daar zal ik zeker niet van afwijken. Ik ben wel op zoek naar een serieuze persoon
Sex met sexy dame
Judithzu (34)
★★★★★
Single vrouw op zoek naar een lief maatje die ook open staat Je bent een serieuze man maar wel met humor. Je houdt me niet aan het lijntje maar bent eerlijk tegen me. Je vindt het leuk om samen dingen te ondernemen, je neemt dan ook zelf wel eens initiatief en laat de voorstellen niet alleen van mijn kant komen.
Afspreken met rijpe dame
FinleyLovaa (30)
★★★★☆
Wordt jij mijn knuffelbeer? We hoeven er niet meteen al te serieus in te stappen, gewoon kijken hoe of wat en de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Toch?
Vrijen met sexy dame
Centine (37)
★★★★★
Sensuele zelfverzekerde knappe blondine zoekt zelfverzekerde Ik denk dat je nu al wel een beetje weet naar wat voor man ik nu op zoek ben. Jij bent een optimistische man met een passie voor variërende seks. Misschien ben je een beetje een stoere kerel maar wel met een galant voorkomen. Denk je mij passioneel te kunnen verwennen en deze sensuele knappe vrouw te kunnen bieden wat ze wilt? Kan ik dan eindelijk weer eens gaan genieten? Als jij ook zo zelfverzekerd bent, dan zou ik zeker niet al te lang wachten met reageren!
Neuken met lieve dame
Pattiis (38)
★★★★☆
Gaan we samen eens dineren? Als directrice van een groot bedrijf ben ik op zoek naar een leuke vent die met mij meer dan een leuke vriendschap wil opbouwen. Het moet wel wat discreet maar als we voor elkaar gekozen hebben dan kan het wel erg fijn uitpakken. Mag ik je uitnodigen voor een heerlijk diner met mij?
Dating met single dame
Err:Conn