Gratis Aanmelden

Daten met rijpe dame

Canwait (29)

kun je mij wat last ontnemen door mij goed te verwennen? Ik heb volgens mij alle profielen bekeken maar ik kan niet de juiste persoon vinden om mee te genieten. Misschien heb ik er eentje gemist en zit je er toch tussen. Zou je mij dan een berichtje willen sturen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Canwait
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Bevel
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180-189 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met rijpe dame Canwait van 29 uit Bevel, Antwerpen
Marijntje1979 (38)
★★★★★
Neuk jij me in mijn kontje? Hmm ik zou hem van jou heel graag in mijn kontje willen voelen, bied jij je aan? Dan beginnen we zachtjes met ons twee mijn kutje wat uit te gaan rekken en als je mij opgewonden genoeg gemaakt hebben kunnen wij samen het feest compleet maken?
Dating met mooie dame
hottieshana (35)
★★★★★
Geile brunette zoekt vuur, passie en pure genot in een man Wat ik in een man zoek is echte vuur, passie en pure genot. Je moet een goede uithoudingsvermogen hebben en zorgen dat je mij op allerlei manieren kan verwennen en doen klaarkomen. Ik word graag gelikt dus daar moet je ook van houden. Ben jij die spannende, geile en vooral avontuurlijke man op seks gebied, laat dan snel een geil bericht voor mij achter.
Afspreken met mooie dame
upmyass (31)
★★★★☆
Het liefst wil ik het in mijn kontje Geneukt worden in mijn kontje, dat vind ik nou eenmaal lekker, sorry hoor ;-) Alleen tot nu toe een dildo. Nog nooit een echte lul. Mijn ex vond dat namelijk niks. Daarom zijn wij ook uit elkaar. Maar ik zal vast wel mannen aanspreken die het wel erg geil lijken een knap kontje als die van mij te kunnen vullen. Je mag ook in me klaarkomen.
Vrijen met single dame
Romy2u (36)
★★★★☆
Ben jij die speciale man? Sinds ik ondervonden heb hoe goed het leven kan zijn als alleenstaande. Weet ik ook zeker dat het niet iets gaat zijn wat ik zomaar snel op gaat geven. Maar als ik dat wel doe. Dan is het voor die ene speciale man. Maar wie is dat?
Naaien met lekkere dame
stoutduiveltje (35)
★★★★★
Wat doe jij tijdens mijn dansje? Je kan het niet weerstaan als een vrouw een lekker dansje doet waarbij dat ze haar eigen strippaal ook bij betrekt en natuurlijk die van jou nog meer. Zou je dan alleen blijven kijken of zou er ook een hand mijn richting uit komen.
Afspreken met single dame
LoveJayleeX (36)
★★★★☆
Ik wil een man die mij gelukkig maakt. Ik ben hier om mijn kansen te bekijken, misschien is er wel een leuke partner voor mij. Ik ben een leuke dame. En ik hou van een zelfverzekerde man, een lieverd, iemand met humor, een man die mijn zoon accepteert.
Afspraakje met hete dame
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates