Gratis Aanmelden

Daten met sexy dame

GeenBikini (35)

kom jij me van top tot teen heerlijk verwennen? ik geef me graag over aan een lekkere, geile en ondeugende man, die me van top tot teen me lekker verwent, de tijd voor me neemt en niet te vergeten een heerlijk en stout avontuurtje ervan te maken. Ook zo zin in een avontuurtje met mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: GeenBikini
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Sneek
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met sexy dame GeenBikini van 35 uit Sneek, Friesland
liekleraresje (38)
★★★★★
Een man die me bij de hand neemt en leuke dingen wil onderne Mijn werk is een eenzame functie en ik om daar alleen mensen tegen die iets nodig hebben wat ik voor ze verzamel en laat bezorgen door de bode. Nu wil ik weer eens wat meer meemaken in mijn leven, met een leuke man, die mij mee uit neemt en samen met mij leuke dingen gaat doen. Als we verliefd worden, heb ik daar geen bezwaar tegen, jij wel?
Afspreken met lieve dame
humiliation (37)
★★★★☆
Leef je uit op mij... Vernedering dat is wat ik zoek, ik heb een Meester maar die leent me graag uit. Nu mag ik mezelf weer eens aanbieden op een sekssite en zelf een man uitzoeken die me komt ge of misbruiken. Ik heb geen grenzen!! Wil jij je lekker uitleven en mij tot op het bot vernederen dan is dit je kans!! Mijn Meester blijft wel in dezelfde kamer voor mijn veiligheid en hulp!!
Sex met geile dame
VitamineS (30)
★★★★★
Ik ben wel toe aan die shots!! Wie helpt mij aan mijn dagelijkse vitamine shot??? Zit ff zonder (lang verhaal, boring) dus asap please !!!
Vrijen met sexy dame
Leukstejennie (37)
★★★★★
Laat jij mij alle hoeken van de kamer zien Ik ben zo geil. En wil graag een man vinden die dat ook vaak is. Vast wel hier tevinden toch? blijf jij een nachtje slapen waar jij mij alle hoeken van de kamer laat zien?
Afspreken met sexy dame
gizzy (32)
★★★★☆
Jij brengt de lul, ik de poes.. lekker om te sexen maar wil niet de naam hebben maar de poes en de pik.. Als je interesse hebt kom ik die van mij wel brengen ;)
Dating met eenzame dame
RiAnnake (35)
★★★★☆
Een man die mij anaal wil neuken. Ik val maar meteen met de deur in huis, ik wil graag in mijn kont geneukt worden. Mijn vriend ziet dat helemaal niet zitten die houdt alleen van de standaard dingen, dus heb ik besloten hier een man te zoeken die daar wel voor openstaat.
Dating met mooie dame
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates