Gratis Aanmelden

Afspreken met single dame

pleasuretoday (42)

Ben jij wel verzorgd? Een verzorgd uiterlijk is voor mij erg belangrijk. Heb jaren zo’n viespeuk op de bank gehad. Dat kwam mijn strot uit. Een man die zich weet te kleden en weet wat ik met hygiëne bedoel, krijgt veel terug. Wat? Dat vertel ik je wel als je mij een berichtje hebt gestuurd.

Maak contact met haar
  1. Naam: pleasuretoday
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Harmelen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspreken met single dame pleasuretoday van 42 uit Harmelen, Utrecht
Lin (33)
★★★★★
Jij laat mij niet zitten toch? Hey, wacht is even. Ken ik jou niet ergens van? Nee vast niet toch? Nou dan zit er maar een ding op en dat is elkaar beter leren kennen. Zullen wij een leuk afspraakje plannen? Waar een stuk mee uit kan komen?
Neuken met rijpe dame
Joke-Hotste (36)
★★★★☆
Spannende man! Jij die er van droomt om eens een getrouwde vrouw te neuken. Het heerlijk vind als een vrouw vrouwelijke vormen heeft, en samen met mij wil kijken naar wat er allemaal mogelijk is in bed! Laten we stout zijn, en vooral doen!
Neuken met wulpse dame
Al-etta (35)
★★★★☆
Wie hebben er baarden en willen wat bier. Als je wilt gaan rijden, kan ik iemand gebruiken om me te duwen. Ik heb afstand, maar ik heb wat motivatie nodig voor snelheid. Je hebt een baard en wilt een biertje pakken. Ik hou echt van bier.
Vrijen met geile dame
Manontje82 (36)
★★★★★
Hebben we een deal? Zijn er mannen die wel van likken houden en die mij eens klaar willen likken?. In ruil daarvoor zorg ik ook dat jij lekker klaarkomt. Voor wat hoort wat toch? ;) Ik zoek een knappe maar verdomde geile man!
Sex met mooie dame
Imrah (37)
★★★★★
Kom jij met mij lekker gek doen? Ik heb een aantal fantasieën die ik graag nog uit wil laten komen. Ik heb iemand nodig die met mij die leuke dingen wil gaan doen. Heb jij wel de tijd voor mij?
Naaien met rijpe dame
Goldeneye2017 (32)
★★★★☆
Een geile vent. Sinds ik mijn eigen bedrijf heb komen er veel mannen bij mij langs voor een massage maar ik zou zo graag ook eens een man willen ontvangen die ik een happy ending kan geven, en me daarna keihard laten neuken op de massage tafel. Kom je een keer langs voor een geile massage.
Dating met mooie dame
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om echte seks met je te hebben als jij mijn toilet kunt repareren. Er blijft maar water door stromen. Ik ben radeloos. En heb geen geld voor een loodgieter.. :/
Lek repareren (Klus van half uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates