Gratis Aanmelden

Daten met geile dame

lief_en_zacht (30)

Lekker rustig en zwoel.. Natuurlijk vind ik seks lekker maar: ik ben niet zo van dat gerampetamp. Ik geniet veel meer als het gewoon allemaal lekker zachtjes gebeurd. Ik hou ook heel erg van knuffelen dus als je daar van houd heb je mijn streepje al voor.

Maak contact met haar
  1. Naam: lief_en_zacht
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Woudenberg
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met geile dame lief_en_zacht van 30 uit Woudenberg, Utrecht
Sluttie30 (33)
★★★★★
Hou je van groot?? Ik ben trots op mijn lichaam en dat wil ik ook best wel even lekker showen. Maar aan wie? Dat ligt aan jou, ik wil er uiteindelijk ook wel wat mee kunnen doen natuurlijk :p hahaha
Vrijen met eenzame dame
ValerieWild (30)
★★★★☆
Neuken op een feestje? Houd je van feestjes? En durf je je dan ook te laten gaan op seksueel gebied. Dan wil ik jou meenemen naar het eerst volgende feestje. Gaan we achteraf ergens lekker met elkaar zoenen en neuken.
Naaien met mooie dame
daarzo (30)
★★★★☆
Ik geef mijn kontje weg Ik ben nog maagd. In mn kontje dan. En daar wil ik vanaf. Maar t moet wel rustig en zachtjes gebeuren natuurlijk!
Naaien met lieve dame
HotDate (34)
★★★★☆
Sexy dame zoekt hete date Net als ik veel zin in sex, geen gedoe maar wel gewoon genieten. Veel oraal, voorspel, heftige orgasmes. Dat spreekt jou ook aan. Of jij dan single bent of niet, geen probleem. Alles kan discreet. Als jij er ook van houdt om nieuwe dingen te proberen en eens een grens te verleggen ben ik jouw match!
Sex met hete dame
TessaaH (38)
★★★★☆
Ik wil mijn ware liefde ontmoeten op zoek naar een man die bereid is om op het juiste moment te wachten, en ook gerijpt is in het nemen van beslissingen in zijn leven en een man waar ik altijd op kan vertrouwen.
Afspraakje met hete dame
Dearwa (36)
★★★★☆
Wie wilt mij neuken in een paren club? Jaren loop ik al met de gedachten rond om naar een parenclub te gaan. Alleen durf ik dat niet en nu ben ik zover dat ik een man durf te zoeken die met mij mee wilt. Is hier iemand die mij wilt neuken in een parenclub? Ik wil niet met anderen daar neuken, maar alleen met jou.
Daten met rijpe dame
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates