Gratis Aanmelden

Dating met rijpe dame

Ritika (39)

Een lieve man voor een relatie waarin we alles voor elkaar o Zoek jij een leukerd die altijd voor je klaar zal staan, je sokken zal wassen en met jou de hele wereld aankan, dan hoef jij niet verder te zoeken, want hier ben ik. Vind je me leuk, mail me dan eens, wie weet wat het kan worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ritika
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Gravenhage
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met rijpe dame Ritika van 39 uit 's-Gravenhage, Zuid-Holland
Luisinda (35)
★★★★☆
Ik zoek een vent die mij langdurig wil verwennen. Ben jij die lekkere vent die de mannen van mij kan afhouden? Een goedverzorgde, lieven man dat ben jij die ook nog eens weet wat hij wel en niet wil. Ik hoop dat jij mij kan weerstaan, tijger.
Afspraakje met lekkere dame
Wonderr2018 (37)
★★★★★
Jij en ik? En ik hoop die man hier te vinden. Een lieve maar vooral attente man, een die de deur voor je openhoud, je hand wil kussen en niet meteen boven op mij springt. Laten we eerst de tijd nemen voor elkaar.
Afspraakje met eenzame dame
Rofl1986 (31)
★★★★☆
Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen om mijn sociaal netw Een toffe man die eenvoudig is, die niet loopt op te scheppen met zijn laatste iPhone6 of dure wagen. Iemand die ook eenvoudige dingen kan waarderen en die me accepteert zoals ik ben.
Afspreken met sexy dame
Niikooz (38)
★★★★★
Kennismaking en misschien meer.. Ik ben heel relaxed en vredelievend. Ik werk hard en in mijn vrije tijd ga ik lekker stappen met vriendinnen. Misschien wat gezellig drinken, een goede film. Vanwege minder vrije tijd, heb ik zelden de kans gehad om naar iemand uit te kijken
Afspreken met sexy dame
Morana300 (35)
★★★★★
naakt in mijn huis lopen, of misschien in die van jou? probeer het en ik zal kijken of jij degene bent die ik zoek.
Sex met rijpe dame
Ellengirl (31)
★★★★★
Vrouw zoekt toyboy Op zoek naar een geile TOYBOY!! Heb een leuke relatie, maar sex is ver te zoeken. Heb er zeker behoefte aan want ik ben constant geil en zit met mezelf te spelen ieder moment van de dag. Geschoren graag en altijd stijf! Kan pijpen als de beste!
Afspraakje met lekkere dame
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates