Gratis Aanmelden

Neuken met wulpse gilf

Jeanette45 (47)

Rijpe vrouw zoekt discrete relatie Zit jij niet te wachten op een relatie, maar wil je af en toe wel seks? Ik wil graag af en toe als ik daar zin in heb discreet afspreken met een leuke man of jongen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jeanette45
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Niekerk
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Neuken met wulpse gilf Jeanette45 van 47 uit Niekerk, Groningen
Candymilf (37)
★★★★☆
Rollenspellen ook jouw ding? Maak me maar gek! Durf jij het aan om met mij fijne rollenspellen te spelen? Ik vind het een must. Ik ben dominant en je zult dus altijd de onderdaan moeten spelen. Durf je dat aan met mij?
Vrijen met rijpe dame
Dany1980 (37)
★★★★★
Niets is wat het lijkt! Mijn uiterlijk mag misschien vrij tam zijn maar dat zegt natuurlijk niks. In bed leef ik mij uit op jou. Geef je wat je wil en krijgt waar je om vraagt. zo simpel kan het zijn. Als je nu nieuwsgierig bent geworden raad ik je aan om gewoon even een bericht achter te laten. doei doei!
Naaien met single dame
push_it (31)
★★★★☆
Kan jij mij dat terug geven? Ik ben een sportieve vrouw. Ik houd ervan om mijn lichaam te laten werken en ga tot het uiterste. Ook in bed heb ik diezelfde instelling. Niet passief achterover liggen, maar actief bezig zijn met het genot van mijn bedgenoot. Op allerlei manieren wil ik die verwennen! Maar ik verwacht wel hetzelfde terug....;-) Geinteresseerd?
Dating met lekkere dame
Loontje79 (38)
★★★★☆
Krappe kut heeft zin in een dikke staaf! Ik hou ervan om mijn natte kutje te laten verwennen door een hete paal in plaats van mijn dildo. Het is zo fijn en zo lekker om daar geile tijden van te maken. Het is lekker om mijn kut zo lekker op te laten rekken door je pik, mijn kutje is nogal krap namelijk.
Afspraakje met rijpe dame
ladyJuliana (31)
★★★★★
Iemand om iets waardevols mee op te bouwen. Jij bent ook op zoek naar een serieuze relatie met die welbekende klik. Jij neemt er graag de tijd voor om mij beter te leren kennen en je wilt geen misbruik van mij maken. Eerlijkheid is erg belangrijk voor mij.
Vrijen met hete dame
Jezzica (30)
★★★★☆
Kan jij dit waarmaken? Volgens een vriendin van mij heeft ze al een paar keer seks gehad met iemand via internet. Of ze overdrijft of ze heeft gelijk, ik was er niet bij tenslotte. Ik hoop op t laatste natuurlijk...
Daten met wulpse dame
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates