Gratis Aanmelden

Dating met lekkere dame

verbodenfruit (35)

Kan jij stiekem zijn? Geile fantasieën wil ik beoefenen met een man die het niet erg vind, als hij mij moet delen met een andere man. Ik ben namelijk getrouwd maar ik vind het wel geil om buiten de deur stiekem te snoepen van een ander. Ik spreek alleen af bij jou thuis of in een hotel.

Maak contact met haar
  1. Naam: verbodenfruit
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met lekkere dame verbodenfruit van 35 uit Amsterdam, Noord-Holland
Onneke (34)
★★★★★
Voel jij je tot mij aangetrokken? Hier op zoek naar een lieve man, iemand met een goed karakter, liefdevol, humor, respect en iemand die te vertrouwen is. Ik ben even gescheiden nu en sindsdien doe ik alles alleen met mijn zoontje, dat was een lastige tijd maar ik ben een volhoudertje en heb mijn leven weer helemaal op de rit. Echt een voorkeur qua leeftijd heb ik niet, wel zoek ik een man die de boel een beetje op orde heeft, die positief in het leven staat en er natuurlijk ook geen moeite met kinderen heeft.
Daten met single dame
Cillawet (31)
★★★★★
Mag ik jouw lekker aanpakken? Ik ben geil en gek op experimenteren. Ik vind het fijn om jouw intens te laten genieten en mij helemaal aan je over te geven. Ik weet als geen ander hoe je aan te pakken! Durf je het aan?
Vrijen met lieve dame
NatteenStrak (36)
★★★★☆
In goede vorm? kijk je hier dan even? Ik zoek altijd een hotel of iets waar ik ook gelijk kan overnachten omdat als ik sex heb meestal helemaal uitgeput ben. Wil ik zo moe worden moet ik natuurlijk wel een vent hebben die dat vol kan houden. Is je lul goed gevuld met heerlijk zaad? en heb je uithoudings-vermogen? Dan kunnen wij wel wat met elkaar denk ik.
Naaien met single dame
Jantieneke (39)
★★★★★
Ben jij die ene voor mij? Mocht jij heel toevallig op vrouwen vallen die Jantien heten, dan heb je mij gevonden!! Haha... Ik ben biologielerares en zou wel een leuke vriend willen. Met collega's ga ik niet in zee, dus zoek ik het hier en misschien ben jij wel die ene die ik zoek. Schrijf me eens een berichtje.
Sex met hete dame
Love-Baby (36)
★★★★☆
Geil en stijf? Allereerst wil ik natuurlijk dat jij super geil en super stijf bent, maar dat lijkt mij wel duidelijk he haha. Verder wil ik dat jij in staat bent om mij lekker lang en intens te laten genieten en heerlijk goed te laten klaarkomen.
Naaien met lieve dame
Sxauna (34)
★★★★☆
Ik hou van een serieuze jongen die lief en zorgzaam is en kl Ik wil een serieuze man die op mij let en me een deel van zijn tijd kan geven, gewoon om tijd mee door te brengen. Een lieve en zorgzame kerel die eerlijk en verantwoordelijk is. Ik hou van een volwassen man die single is en klaar voor een serieuze relatie.
Vrijen met rijpe dame
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates