Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Andr3a (30)

Vriendelijke personen van het andere geslacht natuurlijk. Ik zal erg geïnteresseerd zijn als je tegen mij kunt zeggen dat je eerlijk, fatsoenlijk en vriendelijk bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: Andr3a
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Echten
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180-189 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lieve dame Andr3a van 30 uit Echten, Drenthe
LoveDoll (36)
★★★★☆
Prachtige rondingen om van te genieten. Mijn lichaam is op en top vrouwelijk. Met mijn heerlijke rondingen voel ik mij altijd erg sexy. Ik ben weer single dus kan me heerlijk uitleven op een nieuw smakelijk hapje. Hopelijk gaan we samen snel een erotisch avontuurtje mee maken.
Naaien met sexy dame
Tashja (37)
★★★★★
Wie wil een wijnfles in mijn kutje stoppen? Jij weet hoe je moet omgaan met een wijnfles. Jij kan mij goed onder handen nemen. Jij wil lekker je pik in mijn kutje doen
Naaien met eenzame dame
Verleidertje (35)
★★★★☆
Volledige medewerking betekent dat jij het hele plaatje mag Hoe zou jij het vinden om door mij verleid te worden. Ik kan het geven aan jou door middel van een lapdance en een lekkere face sitting. Kan ik er vanuit gaan dat jij je volledige medewerking aan mijn poes verleent?
Sex met eenzame dame
SierrX (36)
★★★★★
De man die bij mij wil zijn. Wanneer we echt aandacht schenken aan onze intuïties, kunnen we meestal vertellen wie ons op een schattige manier ongemakkelijk maakt en die ons in het algemeen ronduit oncomfortabel maakt. Er is een groot verschil en we willen de twee absoluut niet voor hetzelfde verwarren.
Neuken met sexy dame
Sandrinaake (30)
★★★★☆
Weinig ervaring maar wil graag meer proberen Een man met ervaring op seks gebied die mij daarmee wel een handje zou willen helpen. Standaard seks is goed maar ik hoor vaak dat de wat extremere dingen wat beter zijn en wil dat graag ondervinden. Dus heb jij dit in huis, zou je net als ik zonder verplichtingen willen genieten en mij de fijne kneepjes van seks willen bijbrengen, laat dan snel een stout berichtje achter.
Neuken met sexy dame
MDeego87 (30)
★★★★☆
Ga jij met mij mijn verrassingsdoos uit proberen? Mijn speelpakketje is net gearriveerd en wat zitten er geile speeltjes in. Ik werd gelijk heet ervan ;-). Ik wil het uit proberen, maar niet in mijn eentje. Ik zoek een geile vent die ervan houdt om speeltjes te gebruiken en elkaar op die manier op te geilen. Tepelklemmen, dildo en nog veel meer spannends zit er in de verrassingsdoos.
Naaien met rijpe dame
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates